Forest Essentials

Alle anmeldelser

Forest Essentials

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Forest Essentials

Forest Essentials er et autentisk, traditionelt hudplejemærke baseret på den gamle videnskab om Ayurveda. Forest Essentials er en pioner inden for luksus Ayurveda, og er nu det typiske indiskeskønhedsmærke, der kombinerer de ældgamle skønhedsritualer fra Ayurveda med en stilfuld, moderne æstetik for at prioritere effektivitet, sanseoplevelse og fornøjelse ved brug.

Dette er Ayurvedic & Forest Essentials-standarden for ren, frisk og naturlig. De tror på, at skønhedsprodukter fremstillet af levende stoffer såsom planter eller deres ekstrakter er naturligt afbalancerede og indeholder den vibrationsenergi, som er livet. De indeholder alle de rensende, nærende og balancerende egenskaber, der er nødvendige for hudpleje og evig skønhed. De er den perfekte næring til huden.

Socialt ansvar
CSR har været hjørnestenen i Forest Essentials' succes siden starten. Det er indgroet i virksomhedens DNA at give tilbage til naturen, hvad de tager fra den, hvilket også er præmissen for Ayurveda.

Den ayurvediske standard for skønhed har altid været ren, frisk, sæsonbestemt og naturlig. I alle deres produkter kontrollerer de udformningen, formuleringen, fremstillingen og salget af vores ayurvediske produkter, hvilket sikrer kvalitet og renhed i alle aspekter. De bruger denne filosofi i fremstillingen af ​​vores behandlingsserie, og vores certificeringer bekræfter dette.

State of the art fremstilling
Deres fabrik har produktionsfaciliteter i verdensklasse med farmaceutiske produktionsstandarder. Den har unikke forsknings- og udviklingsafdelinger og er en miljøvenlig fabrik, der sikrer, at vi leverer et sofistikeret produkt, der ikke skader miljøet. Produkterne er fremstillet med traditionel og håndværksmæssig ekspertise ved hjælp af ayurvediske urter, aromatiskeblomster og rene æteriske olier dyrket naturligt og økologisk på deres egne gårde og hentet fra regioner over hele Indien, hvor de er kendt for deres overlegne kvalitet.

Forest Essentials sidder på et metafysisk plan mellem Himalaya og Manhattan, mellem mytologi og modernitet. Oplev den dybe skønhed og genoprettende kraft fra gammel Ayurveda i disse smukke flasker og æsker.

Oplev Ayurveda
Hemmelighederne bag fejlfri hud og tidløs skønhed har været kendt af indiske læger i mere end seks tusinde år og bevaret i et af verdens ældste sundheds- og helbredende systemer kendt som 'Ayurveda' eller 'viden om livet'. Ayurveda virker på fire niveauer - krop, åndedræt, sind og ånd. Først når alle disse niveauer er i perfekt harmoni, udstråler du ikke kun ydre skønhed, men også indre skønhed.

Tre ansigter af skønhed
Ifølge videnskaben om Ayurveda er Dosha'erne kroppens iboende intelligens og definerer det inderste i ethvert menneske. De orkestrerer alle kroppens funktioner og bestemmer, hvordan vi ser ud, hvordan vores stofskifteprocesser fungerer, hvordan vi tænker og føler, og hvordan vi reagerer på ydre stimuli.

De 3 doshaer er: Vata, Pitta og Kapha. Hver person repræsenterer en balance mellem disse 3 energier, der producerer unikke fysiske, mentale og følelsesmæssige egenskaber. Ved at finde ud af, hvilken dosha der er stærkest i din konstitution, kan du afkode din egen essens og matche den med hudpleje, hårpleje eller duft, der er unik for dig.

Hvordan var det at prøve Forest Essentials?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Forest Essentials. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.