Fortnum & Mason

Alle anmeldelser

Fortnum & Mason

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Louise R.
Jeg bestilte to sæt vinglas til jul. Da de ankom, havde en af kasserne med fire et glas knust. Jeg sendte en e-mail og et billede til kundeservice for at forklare og anmode om et erstatningsglas. D...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Ana du er en stjerne!

  Jeg bestilte to sæt vinglas til jul. Da de ankom, havde en af kasserne med fire et glas knust. Jeg sendte en e-mail og et billede til kundeservice for at forklare og anmode om et erstatningsglas. Dagen efter var der blevet sendt et nyt sæt til mig. Ingen ballade! Fantastisk problemfri kundeservice og ingen stress med at have gaven i tide til jul. Stærkt anbefale. Bestilte også en kurv til jul som gave. Blev leveret til tiden og efter anvisning. Pænt pakket ind og indholdet var som på billedet. På den dyrere side, men du ved, at du får et luksusprodukt med Fortnums.

  Fantastisk kundeservice! Jeg vil gerne takke Ana fra for hendes hjælp i går og for at hjælpe mig med at finde den perfekte gave til min datter!
  Tak skal du have Ana!


Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Logo Wish Wholesale

Wish Wholesale

1 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, er det nok tilgængeligt online. Der er mange netbutikker online som der sælger mange produkter. Her er der...

Fortnum & Mason

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivtstormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker på The Royal Exchange, St Pancras jernbanestation, Heathrow Lufthavn i London og K11 Musea i Hong Kong, samt forskellige forhandlere i hele verden. Dens hovedkvarter er placeret på 181 Piccadilly, hvor det blev etableret i 1707 af William Fortnum og Hugh Mason. I dag er det privatejet af Wittington Investments Limited.

Grundlagt som en købmandsbutik, blev Fortnums ry bygget på at levere kvalitetsfødevarer og oplevede en hurtig vækst gennem den victorianske æra. Selvom Fortnum har udviklet sig til et stormagasin, fortsætter den med at fokusere på at opbevare en række eksotiskespecialiteter og også "basale" forsyninger.

Forretningen har siden åbnet flere andre afdelinger, såsom Herreafdelingen på første sal. Det er også stedet for en tebutik og flere restauranter.

Historie
William Fortnum var en fodmand i dronning Annes husstand. Den kongelige families insisteren på at have nye stearinlys hver aften resulterede i store mængder halvbrugt voks, som Fortnum prompte videresolgte til en pæn fortjeneste. Det driftige Fortnum havde også en bibeskæftigelse som købmand. Han overbeviste sin udlejer, Hugh Mason, om at være hans partner, og de grundlagde den første Fortnum & Mason-butik i Masons lille butik i St James's Market i 1707. I 1761 gik William Fortnums barnebarn Charles i tjeneste hos dronning Charlotte og tilknytningen. med det kongelige hof førte til en stigning i erhvervslivet. Fortnum & Mason hævder at have opfundet det skotske æg i 1738. Butikken begyndte at lagerføre specialvarer, nemlig spiseklare luksusmåltider som frisk fjerkræ eller vildt serveret i skyggelé.

Under Napoleonskrigene leverede emporiet tørret frugt, krydderier og andre konserves til britiske officerer, og under den victorianske æra blev det ofte opfordret til at sørge for mad til prestigefyldte hoffunktioner. Dronning Victoria sendte endda forsendelser af Fortnum & Masons koncentrerede oksekødste til Florence Nightingales hospitaler under Krimkrigen.

Hovedtrappe
Charles Drury Edward Fortnum F.S.A. (1820-1899), af familien, var en fremtrædende kunstsamler og en repræsentant for British Museum, som han donerede sin samling af islamisk keramik til.

I 1886, efter at have købt hele lagerbeholdningen af ​​fem kasser af et nyt produkt fremstillet af H. J. Heinz, blev Fortnum & Mason den første butik i Storbritannien til at opbevare dåser med baked beans.

Det mekaniske ur på hovedfacaden
I april 1951 købte den canadiske forretningsmand W. Garfield Weston butikken og blev dens formand efter et bestyrelseskup. I 1964 bestilte han et fire-tons ur, der skulle installeres over hovedindgangen til butikken som en hyldest til dens grundlæggere. Hver time dukker 4 fod høje (1,2 m) modeller af William Fortnum og Hugh Mason op og bøjer sig for hinanden, med klokkespil og 1700-talsmusik i baggrunden. Klokken blev indarbejdet i Jonathan Doves orkestrale tilpasning af Zeb Soanes' børnebog Gaspard's Foxtrot, som skildrer uret og dets figurer som illustreret af James Mayhew. Siden Garfield Westons død i 1978 har butikken været drevet af hans barnebarn, Jana Khayat og Kate Weston Hobhouse. Den administrerende direktør er Tom Atron, som kom til virksomheden i december 2020.

Fortnum & Mason åbnede sin første selvstændige butik uden for Storbritannien i Dubai den 21. marts 2014.

fortnum & mason vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside