Forward

Alle anmeldelser

Forward

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Forward

Forward omsætter den traditionelle butik til en unik online shoppingoplevelse. Forward går langt ud over traditionel e-handel med sin kombination af kundeservice i verdensklasse og et uhåndgribeligt udvalg af designere. Fra de ikoniskeMaisons de Couture til det seneste nye talent, alle de førende navne i stil er repræsenteret her, fotograferet i stadigt udviklende og betagende redaktionelle billeder.

Er Forward produkterne autentiske?
Alle varer, der sælges på deres hjemmeside, er 100 % ægte. De er autoriseret forhandler af alle de mærker de fører. Deres produkter er helt nye og håndplukket af deres team af eksperter fra nogle af de bedste luksusmærker i verden. De sender varer efterhånden som de modtages fra designerne. Autenticitetskort og dustbags medfølger kun, hvis designeren har leveret dem til os.

California Transparency in Supply Chains Act
California Transparency in Supply Chains Act (2012) ("loven") har til formål at tilskynde producenter og større detailhandlere til at informere forbrugerne om deres bestræbelser på at eliminere slaveri og menneskehandel i deres forsyningskæder, oplyse forbrugerne om, hvordan de køber varer produceret af virksomheder, der ansvarligt styrer deres forsyningskæder, og derved forbedrer livet for ofre for slaveri og menneskehandel.

Internationale ordrer
Da deres transportører forventer en hidtil uset mængde af forsendelser i feriesæsonen, anbefaler de, at du tillader et par ekstra dage til din ønskede ankomstdato for at undgå skuffelse på grund af mulige forsinkelser i leveringen.

Til internationale ordrer tilbyder de gratis ekspresforsendelse (3-6 dage) og gratis prioriteret forsendelse (4-8 dage). Alle ordrer opkræves i USD.

Ved ankomst til destinationslandet kan internationale ordrer være underlagt told og afgifter pålagt af destinationslandets toldmyndighed. Modtageren skal betale eventuelle ekstra gebyrer for toldbehandling. De har ingen kontrol over disse gebyrer og kan ikke forudsige, hvad de kan være.

Gør venligst dit bedste for at holde varer i perfekt stand, så vi kan acceptere din returnering og videresælge dem til andre kunder. Alle varer skal returneres ubrugte og med de originale mærker påsat.

Sko slides meget let på enhver hård overflade, så prøv altid sko på et tæppe. Skoæsker er en vigtig del af produktpræsentationen og skal returneres ubeskadiget sammen med skoene. Af hygiejniske årsager, prøv over undertøj. Fjern ikke beskyttelsesglasset. Sørg for, at din make-up ikke smitter af på tøjet.

Hvis du modtager en vare, der er beskadiget eller defekt, bedes du kontakte Forward's kundeservice inden for 60 dage efter købet. Efter 60 dage vil de forsøge at hjælpe dig med at reparere og/eller skaffe erstatningsvarer, men de kan ikke tilbyde dig en erstatning eller refusion for et ikke-reparerbart produkt.

Enkelte varer kan være mærket endelig salg. I dette tilfælde er de udelukket fra enhver refusion, ombytning eller kredit.

Sporing af ordre
Indstillinger for prioritet og ekspres inkluderer sporing. Se venligst efter sporingslinket i din bekræftelsesmail for at spore din pakke. Ordrer afgivet på fredage, helligdage eller i weekenden vil blive behandlet af vores fragtmand den næste hverdag.

Bemærk venligst, at told og afgifter kan pålægges alle internationale pakker. Grænser for toldfrie pakker er fastsat af lokale toldmyndigheder. Tjek venligst dit lokale toldsted for mere information.

Forward vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside