FramesDirect

Alle anmeldelser

FramesDirect

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

FramesDirect

FramesDirect blev grundlagt i 1996 og var banebrydende inden for online-brilleindustrien som det første websted, der tilbyder receptpligtigebriller. Deres innovation fortsatte, da vi blev den første online-forhandler til at sælge progressivelinser og receptpligtigesolbriller. De er nu en del af verdens største brilleproducent, EssilorLuxottica, og har udvidet deres tilbud til at omfatte det største udvalg af designerbriller, du finder overalt.

FramesDirect's mål er at give dig den bedst mulige kundeservice. Deres team består af erfarneoptikere, hvoraf de fleste har over 20 års erfaring og brænder for at hjælpe dig med at finde det perfekte par briller.

FD Quality Assurance Linser RX-garanti
FramesDirect's forenklede bestillingsproces og 30-dages linsegaranti gør det til en leg at tilføje receptpligtigelinser til dine stel. Deres erfarne optikere forstår vigtigheden af ​​nøjagtighed og kvalitet i receptpligtige linser, og fokuserer på at opfylde dine brillebehov. Fra enkeltsynsglas til progressive linser, de har dig dækket.

FramesDirect tjekker din recept
Deres optikere vil ringe til dig for at gennemgå din recept, før laboratoriet begynder at behandle din ordre. Hvis du ikke forstår din recept, eller den ikke er tilgængelig, hjælper de gerne. Du kan sende os recepten eller bede os kontakte din øjenlæge eller optometrist.

Har du brug for din pupilafstand (PD)? Det kan FramesDirect også hjælpe dig med - de måler din PD ud fra et foto.

Dine linser er garanteret
FramesDirect bruger innovativdigitallinseteknologi i deres strenge 6-trins kvalitetssikringsproces for at sikre, at dine linser er nøjagtige og fejlfrie. Hvis din recept ikke er 100 % nøjagtig, udskifter de linserne uden beregning. Kontakt deres kundeserviceafdeling på 1-800-248-9427.

FramesDirect garanterer nøjagtigheden af ​​dine brilleglas. Hvis dine linser ikke er 100 % nøjagtige, skal du ringe til dem inden for 30 dage efter modtagelsen, og de vil udskifte linserne uden beregning.

FramesDirect laver endda nye linser til dit stel uden beregning, hvis din læge ændrer din recept inden for 30 dage efter at have modtaget din bestilling. De laver nye linser med 50 procent rabat ved receptændringer inden for 31 til 90 dage efter modtagelse af din ordre.

Bemærk: Brillestel kan ikke udskiftes under brilleglassgarantien. Udskiftningslinser skal være af samme type, materiale og muligheder som din oprindelige ordre.

Brilleglas inkluderer 12 måneders garanti
FramesDirect's receptpligtige linser er også dækket af en 12-måneders producentgaranti. Garantien for brilleglas dækker fabrikationsfejl, såsom flagende belægninger og knækkede næsepuder. Skader forårsaget af hårdhændet håndtering, forkert rengøring eller manipulation er ikke dækket af garantien.

FramesDirect's certificerede optikere kan hjælpe dig med at vælge de rigtige linser til din livsstil, recept og stel. Hvis du har brug for hjælp til at bestille dine linser online, indtaste din recept korrekt eller vælge det rigtige stel.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om FramesDirect
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse. Vi glæder os til at læse din anmeldelse og dele den, så andre kan få glæde af den.