Frescobol Carioca

Alle anmeldelser

Frescobol Carioca

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Frescobol Carioca

Frescobol Carioca legemliggør Rio de Janeiros tropiskeånd, Cidade Maravilhosa. Siden lanceringen af ​​deres livsstilsmærke i 2013, som begyndte med en simpel strandflagermus i træ, håndlavet af lokale håndværkere, har deres muse været byen og dens livlige indbyggere, Cariocas. De henter inspiration fra landskabets kurver, mosaikkunstværket af arkitekten Roberto Burle Marx og sambaen fra Tom Jobim.

Frescobol Carioca har fortsat med at opbygge sit team af dedikerede og passionerede medarbejdere for at støtte et energisk livsstilsbrand. Personer med evnen til at udmærke sig i deres rolle vil have mulighed for at besætte nøglestillinger i virksomheden. De leder efter stærke individer, der vil promovere brandet og gå ud over, hvad der bliver bedt om af dem i deres daglige arbejde. Teammedlemmer vil få vidtrækkende ansvarsområder, som, hvis de udmærker sig, vil blive godt belønnet og fremskynde deres karriere.

Hvis du er heldig, vil du finde dig selv på en strand i Brasilien på et tidspunkt i dit liv. Solen på ryggen, sand mellem tæerne og havet, der skvulper ved stranden. Det vil føles som paradis. Og det er ikke langt væk - de smukke mennesker, det varme vand, frescobolen.

Brasilianskpadlebold
"Hvad var det igen?" hører vi dig spørge. Frescobol, eller brasilianskpadlebold, er muligvis det bedste strandspil, der nogensinde er opfundet. Ja, endda bedre end det bedste eksempel på Top Gun-sjov: Volleyball. I Frescobol konkurrerer du ikke mod din modstander, men arbejder sammen for at prøve at spille det længste rally.

Denne vindermentalitet er blevet adopteret af mange spillere, og ingen steder er den mere udtalt end i Rio de Janeiro. I denne solbeskinnede tropiske by leger Cariocas - som indbyggerne i den brasilianske storby er kendt - på stranden, hvor de for næsten ti år siden inspirerede grundlæggerne af et livsstilsmærke.

Mærket begynder
Efter at have hentet inspiration fra kurverne i det brasilianske landskab, mosaikmønstrene og kunstværket af arkitekten Roberto Burle Marx og sambaen fra Tom Jobim, begyndte mærket for alvor at tage form og udvikle en visuel identitet.

Målet var at give kunderne muligheden for at "leve som en Carioca", hvor end de måtte være, gennem brug af dristige farver, flydende snit og enkel styling. Tøjserien er baseret på garderoben fra den typisk elegante Carioca: Luksuriøse herreskjorter, lette bomulds- og jerseypoloer, hørbukser og chinos, behageligt aktivt beklædning og alsidige tørklæder.

Fokus på håndværk
Frescobol Carioca lægger stor vægt på miljømæssig forvaltning og sikrer, at hvert skateboard, surfbræt og Frescobol-ketcher er lavet af håndindsamlet drivtømmer og lokale hårdttrærester genbrugt fra Rios blomstrende tømrerindustri.

Alt er lavet i begrænsede oplag for at holde designet frisk og forbedre økobalancen. Håndværkerne, kendt som marceneiros, forsegler træprodukterne med en højglans, specialfremstillet harpiks, der er specielt formuleret til at forhindre havvand og sand i at beskadige produkterne.

Mærkets badetøj, som kombinerer det sofistikerede i Rios modernistiske arkitektur med upåklageligt Carioca-håndværk, er måske hjørnestenen i Frescobol Carioca, men det er langt fra dets eneste tilbud.

Andre beklædningsgenstande omfatter frisk dagstøj lavet i samarbejde med Louis Vuitton og Eden Rock Hotel, samt tilbehør såsom panamahatte, solbriller, strandtasker og endda mærkets ikoniske bælterudenspænde.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Frescobol Carioca?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.