Freshlabels

Alle anmeldelser

Freshlabels

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Freshlabels

Bæredygtighed er en integreret del af Freshlabels' mission. De er konstant på udkig efter unikke produkter, der har flotdesign, højkvalitet og en fairpris, samtidig med at de er miljøvenlige. Selvom ikke alle deres brands er bæredygtige, arbejder de på at få det til at ske i fremtiden. Men det stopper ikke med produkterne. De ønsker at give værdifuld information og inspiration til at hjælpe os alle bedre med at navigere i spørgsmålet om bæredygtighed. Sidst, men ikke mindst, er de kommet med nogle ændringer og initiativer, som kan hjælpe dem med at reducere deres eget miljøaftryk. De ville blive glade, hvis du beslutter dig for at tage med os på en mere bæredygtig rejse.

41 bæredygtige mærker
Freshlabels har i øjeblikket 41 aktive brands i deres portefølje, som har modtaget deres Sustainable tag, hvilket betyder, at de opfylder mere end halvdelen af ​​deres vurderingskriterier. Og der er et par mærker mere, de har øje for. Hos Freshlabels kan du nemt klæde dig bæredygtigt fra top til tå. De evaluerer konstant vores partnermærker, så nogle kan få Bæredygtig-seglet, og andre kan miste det.

Omfattende og gennemsigtig bæredygtighedsvurdering
Gennem det meste af 2019 har de fokuseret på oprettelse, formidling og evaluering af et gennemsigtigt bæredygtighedsspørgeskema for at opnå og give den mest præcise information som muligt om de bæredygtige aktiviteter for de brands, de tilbyder. Takket være deres spørgeskema kan de vurdere alle mærkerne ud fra deres fastlagte kriterier for hele produktionskæden af ​​mærkerne. I detaljerne for hvert produkt vil du finde ud af, hvordan hvert mærke står til, herunder en beskrivelse af hvert aspekt af dets bæredygtige produktion. Vi angiver også, om brandet endnu ikke har besvaret vores spørgeskema. Få mere at vide om kriterierne og vurderingsmetoden.

Genbrugs- og genbrugsemballage
Som netbutik har de beskæftiget os med spørgsmålet om emballage i lang tid. Til forsendelse bruger de poser, der er lavet af 100% genbrugsplastaffald og er 100% genanvendelige. Ved større forsendelser pakker de i papkasser, der er lavet af genanvendt og genanvendeligt pap. De forbedrer gradvist al vores nye emballage, så det er muligt at returnere uønskede varer i den uden ekstra tape. I stedet for bobleplast bruger vi strimlede papkasser og kartoner til at fylde pakkerne med. Derudover har vi i 2019 indført et system til upcycling af kasser, hvor vi sender nogle varer i kasser, som har været brugt før og ellers ville blive smidt ud. Vi vil gerne udvide dette system så meget som muligt.

Freshlabels Sustainable Store Prag
I foråret 2020 åbnede de den længe ventede Freshlabels Sustainable Store i Prags Letná, hvor du kun kan finde bæredygtige produkter, der har modtaget vores Sustainable tag. Butikkens interiør er designet af Lenka Míková Architects, med fokus på genbrug og upcycling og brug af gamle og originale elementer. Hensigten var at bevare dem, men at forvandle deres udseende og helhedsindtryk til noget friskt og moderne gennem en ny kontekst. Innovative materialer såsom Packwall-paneler fremstillet af genbrugt og tørpresset Tetra-Pak blev brugt til interiøret. Vi fandt også en løsning for fleksibilitet og lang levetid - hovedudstillingsmøblerne består af lette, modulære konstruktioner, der nemt kan ombygges og omkonfigureres, eller endda tilpasses et helt andet rum over tid.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Freshlabels
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.