Friluftsland

Alle anmeldelser

Friluftsland

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

N
Niels F.
Bedste priser jeg fandt i Europa, og meget hurtig levering. Jeg havde et problem med at finde dem på forskellige websteder, hvor jeg sammenlignede priser, men nu hvor jeg fik fat i dem, vil jeg hel...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig levering

  Bedste priser jeg fandt i Europa, og meget hurtig levering. Jeg havde et problem med at finde dem på forskellige websteder, hvor jeg sammenlignede priser, men nu hvor jeg fik fat i dem, vil jeg helt sikkert købe igen, hvis jeg leder efter udendørs varer.

  Bestilte en hængekøje, prisen var uovertruffen. Forsendelsen var hurtig, selvom jeg bor i Danmark, og pakken sidder nu midlertidigt fast i Vänersborg, hvor jeg prøvede at bestille den til en vens adresse. Så trods min egen dumhed, 5/5 stjerner, fik jeg ingen problemer fra butikken, kun de problemer, jeg skabte for mig selv.

  Vil elt klart handle her igen


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Friluftsland

Friluftsland er næsten fyldt 40, men de er langt fra fede eller færdige! De er stadig friske og fast overbeviste om, at godt udstyr giver bedre oplevelser :-) Nedenfor kan du læse en detaljeret beretning om den lange vej, der har ført os til, hvor vi er i dag.

Friluftsland er en specialbutik med stort S. de har specialiseret os i grej og beklædning til et aktivt liv i det fri. Altså rygsække, soveposer, telte, jakker, vandrestøvler, sportssandaler osv. Friluftsland udvælger kun produkter af høj kvalitet, som de importerer sig selv fra de bedste producenter i verden. Deres medarbejdere har alle deres egen oplevelse af livet i det fri og er derfor i stand til at tilbyde dig den seriøse rådgivning, som er deres varemærke. Det bedste udstyr er ikke billigt, men deres priser er konkurrencedygtige. Overordnet set handler det om at sikre, at dem, der bruger dem, kan holde fast i deres filosofi: Godt gear giver bedre oplevelser.

Godt udstyr, bedre oplevelser!
Med udgangspunkt i en lille grimme ælling, har Friluftsland vokset sig stor på sit eget begrænsede felt og fremstår således i dag som den absolut førende kæde på markedet for friluftsudstyr. De gør det meget ud af at sikre, at de sælgere, deres kunder møder, har "prøvet det selv", elsker udendørslivet og derfor er i stand til at sikre, at kunderne får det rigtige udstyr til deres behov. Friluftslands rødder går tilbage til før service gik ud af stil, og det er det, der adskiller deres forretning. Samtidig ved de, at det forkerte gear kan ødelægge en ellers lovende tur, så de gør alt, hvad de kan, for at det ikke sker.

Friluftsland online
Friluftslands ambitiøse hjemmeside blev lanceret i det sidste årtusinde, men den havde det hele! Faktisk blev siden lanceret den 31. december 1999 kl. 20! Ambitionen var, og er, at videreføre de gode traditioner fra de fysiske butikker om seriøs rådgivning og stilen er derfor teksttung med mulighed for at dykke ned i detaljerne for dem, der har interessen. Med hjemmesiden og e-mail nyhedsbreve har de haft mulighed for nemt at udbrede kendskabet til alt "uden for" butikkerne: Foredrag, ekspeditioner, sponsorater, events osv. Hjemmesiden giver friluftsfolk mulighed for at finde ud af produkter "hjemmefra". Men med tiden har det også indtaget en promoverende rolle, uafhængigt af eller i forlængelse af et butiksbesøg, hvor folk ikke rigtig kunne bestemme sig.

I de senere år har Friluftsland gjort hjemmesiden endnu mere prioriteret, ikke mindst med deres blog. Bloggen er dog ikke bare en almindelig blogside med et par nyheder i kronologisk rækkefølge. De har udvidet det til et lille udendørsunivers, hvor du finder pakkelister, gearguider, aktivitetsguider, turinspiration og meget mere. 

Hos Friluftsland er de også glade og flittige brugere af naturen, hvorfor de også gør en seriøs indsats for at værne om natur og miljø, inklusiv bæredygtighed og fremtidens udendørsliv.

Hvad har din oplevelse været med Friluftsland?
Har du også købt udendørs grej fra denne webshop? Vi vil meget gerne høre din erfaring!