DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser G-Star Raw

  For rigtig mange er det hollandske mærke G-Star Raw ensbetydende med t-shirts, jeans góg hoodies. Det er streetwear, og det er en stil, der har ramt verden siden 1989. Det er desuden en stil, der er fuldt med tiden, og deres tøj er fortsat rigtig populært hos både mænd og kvinder, der dyrker den urbane stil.

  Om G-Star Raw

  Er du på udkig efter et par virkelig rå jeans, der samtidig har signalværdi, så finder du dem hos G-Star Raw. Der finder du også t-shirts med cool og moderne tryk og t-shirts, der ser lidt slidte ud, uden de på nogen måde er det. Eller du kan vælge den klassiske hoodie, der holder dig varm om vinteren, men som samtidig kan bruges i stedet for en jakke om sommeren - særligt hvis du vælger en model med lynlås. Men G-Star Raw er også jakker, caps og tasker. Det er alt det tøj, du har brug for, hvis du gerne vil have den særlige moderne og urbane stil, men samtidig gerne vil vise din maskuline eller feminine side frem, for det er noget, firmaet også har forstået til fulde, og det ses af alle deres kollektioner.

  G-STAR DENIM TRY-ON HAUL | Men’s Fashion 2019 | Outfit Inspiration + Jeans

  Services hos G-Star Raw

  Du finder den gennemførte stil til ham, hende og børnene hos G-Star Raw. De har forretninger mange steder, men du kan finde alle deres styles på nettet, og alle kan blive klædt på fra top til tå uden problemer her. På hjemmesiden finder du samtidig alt det nye, G-Star Raw er kommet med, ligesom du kan finde fede tilbudsvarer. Du kan følge dem på alle de sociale medier, så vil du løbende være opdateret, og handler du hos dem, får du hurtig levering og gode muligheder for returnering, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Det kan være størrelsen ikke passer, eller at det ikke lige var den farve, du havde håbet på.

  Kundeservice og klager

  Hvis du er i tvivl om noget på hjemmesiden, så kan du altid kontakte G-Star Raw. Du kan ringe eller skrive, for der kan være spørgsmål til pasform eller størrelser. Det gælder både køb til dig selv, men også tøj til børnene eller gaver til venner og familie. Det betyder nemlig meget for G-Star Raw, at deres produkter falder i god jord hos alle deres købere. På deres hjemmeside finder du også en FAQ, og måske bliver lige dit spørgsmål besvaret her. Det er i hvert fald altid værd at undersøge. Desuden kan du spørge om alt vedrørende deres produkter på samme måde som du kan klage, hvis du ikke er tilfreds.

  Anmeldelse af G-Star Raw

  Har du handlet nye jeans eller en hoodie hos G-Star Raw, så kan du anmelde tøjet her på denne side. På samme måde kan du anmelde selve firmaet og fortælle om dine oplevelser med dem. Var der hurtig levering, har du skullet retunere varer og hvis ja, hvordan gik det så? Kan du lide hjemmesiden, og er den god at handle på? Der er rigtig mange ting, du kan skrive en anmeldelse af herinde.

  G-Star Raw
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om G-Star Raw

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er G-Star Raw et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af G-Star Raw I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette G-Star Raw?

  G-Star Raw er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van G-Star Raw gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.