G-Star Raw

Alle anmeldelser

G-Star Raw

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

G-Star Raw

For rigtig mange er det hollandske mærke G-Star Raw ensbetydende med t-shirts, jeans góg hoodies. Det er streetwear, og det er en stil, der har ramt verden siden 1989. Det er desuden en stil, der er fuldt med tiden, og deres tøj er fortsat rigtig populært hos både mænd og kvinder, der dyrker den urbane stil.

Om G-Star Raw
Er du på udkig efter et par virkelig rå jeans, der samtidig har signalværdi, så finder du dem hos G-Star Raw. Der finder du også t-shirts med cool og moderne tryk og t-shirts, der ser lidt slidte ud, uden de på nogen måde er det. Eller du kan vælge den klassiske hoodie, der holder dig varm om vinteren, men som samtidig kan bruges i stedet for en jakke om sommeren - særligt hvis du vælger en model med lynlås. Men G-Star Raw er også jakker, caps og tasker. Det er alt det tøj, du har brug for, hvis du gerne vil have den særlige moderne og urbane stil, men samtidig gerne vil vise din maskuline eller feminine side frem, for det er noget, firmaet også har forstået til fulde, og det ses af alle deres kollektioner.

Services hos G-Star Raw
Du finder den gennemførte stil til ham, hende og børnene hos G-Star Raw. De har forretninger mange steder, men du kan finde alle deres styles på nettet, og alle kan blive klædt på fra top til tå uden problemer her. På hjemmesiden finder du samtidig alt det nye, G-Star Raw er kommet med, ligesom du kan finde fede tilbudsvarer. Du kan følge dem på alle de sociale medier, så vil du løbende være opdateret, og handler du hos dem, får du hurtig levering og gode muligheder for returnering, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Det kan være størrelsen ikke passer, eller at det ikke lige var den farve, du havde håbet på.

Kundeservice og klager
Hvis du er i tvivl om noget på hjemmesiden, så kan du altid kontakte G-Star Raw. Du kan ringe eller skrive, for der kan være spørgsmål til pasform eller størrelser. Det gælder både køb til dig selv, men også tøj til børnene eller gaver til venner og familie. Det betyder nemlig meget for G-Star Raw, at deres produkter falder i god jord hos alle deres købere. På deres hjemmeside finder du også en FAQ, og måske bliver lige dit spørgsmål besvaret her. Det er i hvert fald altid værd at undersøge. Desuden kan du spørge om alt vedrørende deres produkter på samme måde som du kan klage, hvis du ikke er tilfreds.

Anmeldelse af G-Star Raw
Har du handlet nye jeans eller en hoodie hos G-Star Raw, så kan du anmelde tøjet her på denne side. På samme måde kan du anmelde selve firmaet og fortælle om dine oplevelser med dem. Var der hurtig levering, har du skullet retunere varer og hvis ja, hvordan gik det så? Kan du lide hjemmesiden, og er den god at handle på? Der er rigtig mange ting, du kan skrive en anmeldelse af herinde.