G2A

Alle anmeldelser

G2A

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lasse P.
Efter nærmere undersøgelse fandt jeg ud af, at de har en enorm og glad kundebase og fungerer mere som ebay, så alle, der ikke modtog deres ordrer, blev "svindlet" af sælger, ikke g2a, hvi...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  De har god service

  Efter nærmere undersøgelse fandt jeg ud af, at de har en enorm og glad kundebase og fungerer mere som ebay, så alle, der ikke modtog deres ordrer, blev "svindlet" af sælger, ikke g2a, hvilket også sker på ebay. De negative anmeldelser afspejler ikke det mindste min oplevelse. Jeg købte spil til en værdi af 170$ for 16$ fra 3 forskellige sælgere, og jeg modtog mine nøgler med det samme. Nøglerne var legitime og føjede de korrekte spil til mit bibliotek. Der er for godt til at være sandt, og så er der bedre end hvad du tror er sandt. g2a er absolut sidstnævnte. Jeg ville give dem flere stjerner, hvis jeg kunne.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

G2A

Har du brug for et nyt videospil? Disse kan købes mange steder, dette dog ofte koste mange penge. Dette er dog ikke tilfældet med G2A, som er en online markedsplads der sælger spil der er billigere end den originale pris. Ved at bruge deres markedsplads har man mulighed for at vælge imellem et hav af spil, som der kan underholde en timevis.

Om G2A
G2A er en markedsplads som er kendt for den kæmpe mængde spil der kan købes til en billig pris. Med deres mange tusinder af spil, løber man aldrig tør for underholdning. Uanset om du er til skydespil, rollespil, virtuelle brætspil eller andet, så kan det findes på G2A. Formålet med G2A siden 2010 har været at gøre spil mere tilgængelige, til unge gamere som der ikke har en masse penge, eller som gerne vil spare en masse penge. Dette gør G2A til et muligt alternativ, til et af de mange online markedspladser, eftersom G2A ofte har kæmpe tilbud. 

Produkter og tjenester
På G2A er det muligt at købe og sælge rigtig meget underholdning i form af spil. Men på markedspladsen er det også muligt at få en masse mere. Selvom spil er den største del af G2A, så er det også muligt at købe/sælge software, hardware, kuponer, fysiske spilfigurer og meget mere. Disse ting kan ofte findes på G2A, til en billigere pris end det originalt vil være. Billigere priser er også mulige at få tilbudt, ved at registrere sig til G2A Plus abonnementet, hvor man udover at få billigere priser, så får man også et gratis spil hvert måned. Du kan købe spil der er singleplayer og multiplayer, så du kan vælge om du vil have spil med en gribende historie eller spil der giver dig og dine venner grineflip. Disse spil er ikke specifikke til en platform eftersom der er spil fra Steam, Origin, Microsoft og så videre. Udover dette så har du også muligheden for at vælge imellem de nyeste spil der lige er blevet udgivet, eller nogle af de ældste spil der blev tilgængelige på en computer, hvilket gør du aldrig løber tør for muligheder når det kommer til at blive underholdt af spil.

Kundeservice og klager
På G2A platformen har de en side dedikeret til at svare på dine spørgsmål. Her kan du læse om at købe eller sælge varer, garanti, produkterne, betaling og andet. Derudover har de også svaret på nogle ofte stillede spørgsmål. Hvis disse redskaber ikke kan svare på dine spørgsmål, er det også muligt at tale med deres virtuelle assistent eller åbne et problem hvor du så vil få svar på et andet tidspunkt.

Anmeldelse
Er du et af de mange brugere der har erfaring med G2A? Så kan du vælge om du vil skrive en anmeldelse. For at kunne hjælpe folk med at vælge om G2A er en service de burde, eller ikke burde bruge, så kan du beskrive din erfaring her. Hvis der er specifikke dele ved G2A du har erfaring med, så hjælper det jo mere detaljeret du beskriver det.