G95

Alle anmeldelser

G95

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sylvester P.
Har bestilt tre gange nu. De masker, jeg har bestilt ser ud til at være af god kvalitet (god pasform, men skal strække ørestropperne ud først) og god værdi for pengene. De ankommer altid hurtigt, e...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God kvalitet

  Har bestilt tre gange nu. De masker, jeg har bestilt ser ud til at være af god kvalitet (god pasform, men skal strække ørestropperne ud først) og god værdi for pengene. De ankommer altid hurtigt, efter vi har bestilt og via Royal Mail (hvilket er vigtigt i disse dage, da vi ved, at de helt sikkert er mere tilbøjelige til at ankomme end Hermes, som mange andre afsender ser ud til at vælge). Glad for, at de sender gratis. Vil fortsætte med at bruge The Face Mask Store til mine maskekøb.

  Online bestilling fungerer godt. Havde brug for at lave telefonbestilling til en ven og handlede med en meget hjælpsom person.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

G95

En stor hindring at overvinde er behovet for at udvikle et filtermateriale, der er holdbart nok til at blive brugt i tøj og vaskbart med gentagen brug. De fleste maskefiltre er designet til engangsbrug og mister deres effektivitet efter brug. Stort set alle producenter af filtermaterialer, G95 henvendte sig til, troede, at de var skøre, men de vidste, at de var på vej til noget og gav ikke op. Efter måneders søgen fandt de endelig en meget specialiseret producent, som hjalp os med at få det til at ske. Sammen udviklede de vores unikke G95 filtermateriale.

I slutningen af ​​2016 indgav de deres første patent på indlejring af genanvendeligt og vaskbart partikelfiltreringsmateriale mellem stoffer i tøj. I 2018, blot et par måneder efter lanceringen af ​​deres første produkt, Bioscarf, oplevede de værste skovbrande i sin historie. Et stort område i det nordlige Californien var indhyllet i tyk, kvælende røg. De vidste, at eres filtreringssystem kunne give folk lige den beskyttelse, de havde brug for under denne krise, og de sendte hele deres beholdning til venner og familie for at distribuere.

Denne krise var deres første test i den virkelige verden, og biotørklæderne gjorde deres arbejde og overgik deres vildeste forventninger. Ikke kun havde de bevist deres proof of concept, men de fik også god feedback fra folk, der bar deres tørklæder under branden. Selv i den tykke røg fungerede G95-filtermaterialet så godt, at brugerne ikke engang kunne lugte røgen. Det var et eventyr med betydelige udfordringer undervejs, men sådan blev G95 til! De kalder det PPA, Personal Protective Apparel. Sidste år begyndte de at udvide G95-serien ud over tørklæder, og skabte designs til vores Biogaiters og deres fantastiske Biohoodie. I år, som reaktion på den globale sundhedskrise, udviklede de deres Bioshield, den eneste vaskbare og genanvendelige maske med indbygget beskyttende filtrering.

G95 filtreringsteknologi i design
2015 fik G95 ideen til at tage fat på et problem, de selv havde oplevet – luftforurening. Idéen var at integrere partikelfiltrering i tøj. I 2016 udviklede de deres prototype Bioscarf og indgav deres første patent, der dækker deres nye design med at indlejre vaskbart og genanvendeligt filtermateriale i stof. Dette design er grundlaget for alt G95-tøj.

G95 startede The G95 Company som en direkte reaktion på virkningerne af klimaændringer, som de har set mere og mere i de senere år. De bekymrer sig lige så meget om ikke at bidrage til klimaforandringerne, som de gør om at lave G95-tøj, der beskytter dig mod de skadelige virkninger af klimaændringer. Denne forpligtelse driver mange af deres produktudviklingsbeslutninger, og de har udviklet flere strategier for at sikre, at de er en miljømæssig positiv og ansvarlig producent.

G95 laver mange af deres produkter af stoffer, der er 100 % genbrugte vandflasker. Engangsplastik, der ellers ville ende på lossepladser eller endnu værre, havet, genbruges og får et nyt liv som G95-udstyr.

Bæredygtige materialer
Deres lettere varmt vejr produkter er lavet af en blanding af økologisk hamp og bomuld. Hamp er et utroligt nyttigt og bæredygtigt tekstil, der blev meget brugt og dyrket i de tidlige årtier af USA. I de senere år har det været stigende igen over mere skadelige og højvedligeholdte anlæg. Ved at bruge økologisk bomuld undgår de de meget giftige kemikalier, der bruges i traditionel bomuldsavl.

G95 har designet alle deres G95-masker til at blive vasket og genbrugt, ikke smidt ud efter kun én dag som andre N95-masker. De har udviklet deres unikke filtermateriale for at sikre langtidsbeskyttelse. Med ordentlig pleje kan din G95-maske stadig beskytte dig mod røg, luftforurening, allergener, forkølelse og vira efter mange vaske.

Tak fordi du læste om G95
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad G95 kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.