Gamers Gate

Alle anmeldelser

Gamers Gate

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Gamers Gate

De er GamersGate. Og de er her for at skaffe dig officiellenøgler til fantastiske priser. Men hey, der er masser af butikker som GamersGate, så... hvorfor Gamers Gate? De er fra Sverige, fra planeten Jorden, hvor deres hovedkontor ligger, men de har også teammedlemmer fra hele galaksen. De er en af ​​de ældste officielle spildistributører - deres oprindelse kan spores tilbage til 2004! Det er kun et år efter, at Steam blev officielt udgivet, og vi ved, hvad der foregår i det, børnene ville kalde forretning i disse dage!

Gamers Gate samarbejder med mange forlag fra hele verden, fra indieforlag til AAA. Så når du køber hos dem, støtter du dine yndlingsudviklere, og du sætter en stopper for det grå marked. Men hvad gør du, hvis det spil, du har købt, ikke virker (måske kører du det på Windows 98, vi er ikke her for at vurdere)? Nå, vi er her for at redde dagen, fordi vi ofte har en direkte linje til udgivere og udviklere!

Hvis du har et forslag eller et problem med noget - deres veluddannede Ninja-supportguider er altid klar til at hjælpe dig og løse disse irriterende problemer! Selvom du bare vil chatte - de er også mennesker. Skriv til dem på Twitter eller Facebook, så taler de gerne med dig eller anbefaler noget!

Gamers Gate har det du vil have
De har et stort katalog over spil - tusindvis af dem. Nye udgivelser fra AAA, titler fra din barndom - chancerne er, at du finder det, du har brug for hos dem, og hvis du ikke gør det - ring blot +1-555-GAMERSGATE, og de vil med glæde forklare, hvorfor du faktisk ikke har brug for det!

Gamers Gate hæver rabatterne ret højt. Så højt vi kan, så længe vi ikke taber penge, og forlagene er okay med det. Perfekt afbalanceret, som alle ting burde være. Men når det er sagt, så vil de bare gerne give dig spillene så billigt som muligt.

Pålidelighed
Uanset om det er 2006, 2019 eller 2021, er Gamers Gate her for dig, klar til at give dig fantastiske spil til fantastiske rabatter. Som gamere er det deres privilegium at gøre folk over hele verden glade ved at sikre, at så mange mennesker som muligt har råd til det spil, de ønsker.

Alle har nogle småkager og snacks på deres kontor, de laver teambuildingsøvelser og så videre. Nå, det gør de ikke. Måske er vi ekstremt rationelle og ser ikke værdien i det, eller måske, bare måske, er det meste af deres team spredt over hele verden og arbejder hjemmefra - Michael fra Tyskland, Sandro fra Colombia, Misha fra Estland, bare for at nævne nogle få. Desværre har de stadig deres skønne økonomidirektør Andreas bage de lækre svenske boller, som han desværre ikke deler med os. Ja, det er os.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Gamers Gate?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.