Ganni

Alle anmeldelser

Ganni

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ganni

Ganni har arbejdet hårdt på at inkorporere mere ansvarlige fibre i deres kollektion ved at finde de bedste versioner, som industrien kan tilbyde til deres tre mest brugte fibre - bomuld, polyester og rayon. De sørger altid for, at disse mere ansvarligt producerede fibre er uafhængigt certificeret. 

Ikke alle certificeringer er skabt lige, og de er meget kræsne, når det kommer til, hvilke de stoler på. For dem betyder det, at de kun bruger GOTS-certificeret økologisk bomuld, GRS-certificeret genanvendt polyester og genbrugsbomuld, Lenzings EcoVero™-viscose og snart RWS-certificeret uld. I øjeblikket er nogle af de møller og producenter, de samarbejder med, certificerede efter disse standarder, men for at de kan komme med disse krav på produktet, skal de som brand også være certificeret, hvilket de arbejder på.

Fremtidens stof
Ganni's ansvarligheds- og produktionsteam gennemgår regelmæssigt stofinnovationer, så de kan introducere dem, så snart et materiale er kommercielt tilgængeligt.

Underskrivere for at fremskynde industriens overgang til et cirkulært system for mode og en tekstiløkonomi med 4 øjeblikkelige handlingspunkter: Implementer designstrategier for cirkularitet, øge mængden af ​​udtjente beklædningsgenstande og fodtøj, der indsamles, øge mængden af ​​udtjente -livstøj og fodtøj videresælges, og øge procentdelen af ​​beklædningsgenstande og fodtøj fremstillet af genbrugstekstilfibre.

Ganni's mission
Hacking af modesystemet. Udviklet fra et særpræget skandinavisk modemærke, er de mere end blot en måde at klæde os på - de er et kreativt kollektivt og mangfoldigt fællesskab af banebrydende forpligtet til miljøansvar og progressiv social aktivisme, som sætter tonen for den næste generation.

Ganni identificerer dem ikke som et bæredygtigt brand. De anerkender den iboende modsætning mellem den nuværende modeindustri, som trives med nyheder og forbrugerisme, og konceptet om bæredygtighed. I stedet fokuserer de på at blive den mest ansvarlige udgave af dem selv. De er forpligtet til at træffe bedre valg hver dag for at minimere deres sociale og miljømæssige påvirkning. De ser dette som vores moralske forpligtelse.

Tidligere har de været ret tilbageholdende med at kommunikere om dette, mest fordi de var bange for at blive skældt ud for greenwashing. Men de er nødt til at træffe mere ansvarlige valg, så det også er nemmere for dig at træffe dem. Efterhånden som klimakrisen vokser, betyder enhver handling noget. Du kan sagtens beskylde dem for ikke at være gode nok eller bevæge os hurtigt nok, og din kritik ville højst sandsynligt være berettiget, men de vil gerne være ærlige og på forhånd om, hvor de er på denne rejse.

Til dato har vi arbejdet med 3 FN-mål for bæredygtig udvikling, ligestilling mellem kønnene, ansvarlig produktion og forbrug og klimaindsats, og vi har forpligtet os til UNFCCC, NPEC og GFA-målene. Sidste år introducerede de mere end 30 ansvarlige tiltag, herunder et retursystem, en udlejningsplatform og inddragelse af flere certificerede økologiske og genbrugsstoffer i vores kollektioner. Læs mere på de følgende sider.

Hvordan var det at prøve Ganni?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Ganni. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.