Gecko Covers

Alle anmeldelser

Gecko Covers

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Flemming T.
Mit 1. cover var til min Kobo Touch i marts? 2012. Da jeg lige manglede et cover til min nye Kobo Clara HD, var valget ikke svært, endnu en Gecko. Heldigvis stadig med samme monteringssystem, skal ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  iPad covers

  Mit 1. cover var til min Kobo Touch i marts? 2012. Da jeg lige manglede et cover til min nye Kobo Clara HD, var valget ikke svært, endnu en Gecko. Heldigvis stadig med samme monteringssystem, skal du bare skubbe det ind, uden at pille ved elastikker, som du ofte ser med andre (billige) betræk. Coveret på min Touch er i øvrigt stadig godt / ser stadig godt ud. Små brugsspor på stofdelen på "bagsiden".

  Jeg havde købt to iPad-covers, men efter et par måneder løsnede klapperne sig, og det beskyttede ikke længere iPads. Jeg kunne ikke finde en kvittering, men fik alligevel tilsendt to nye iPad-covers. Thomas tak for god service!


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Gecko Covers

Nogle gange ville det være dejligt, hvis man vidste hvor man skulle kigge efter noget specifikt. Hvordan man finder det rette, kan ofte være et puslespil. Leder man efter mobilcovers, så er der mange steder kan man kigge. Men er der en en netbutik der har det man leder efter? Her kan Gecko Covers være hjælpsom, eftersom dette er hvad virksomheden handler om.

Om Gecko Covers
Virksomheden blev stiftet i 2009, dette gør at der er flere års erfaring, hvilket gør at det er en virksomhed du kan stole på. Gecko Covers er ikke bare en en netbutik, men også et sikkerhedsfirma. Dette kan man kalde dem eftersom de har fokus på covers til forskellige enheder. Overvejer du at bruge Gecko Covers? I dette tilfælde burde du tjekke deres netbutik, hvor du så kan finde ud af om de har noget der vil passe til dig.

Produkter og tjenester
Har du brug for et cover til mobilen? Så er Gecko Covers muligvis for dig. Ved at bruge deres tjenester som de har til rådighed eller ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er smart. Jagten efter et firma der har det man leder efter, kan tit være kompliceret og tidskrævende. Dette er dog ikke et problem med Gecko Covers, på grund de har fokus på mobilsikkerhed. Så hvis du har brug for et cover til bærbaren eller noget der kan beskytte dine enheder, så behøver du ikke at bruge mere af din energi længere. Gecko Covers har det til rådighed. Hvis du kigger efter noget til en andre slags enheder, så kan dette måske også findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Ofte så kan man have spørgsmål. Det kan dog være svært at vide hvem man skal spørge, samt hvordan man kan få fat på oplysninger til at kontakte dem. Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Så kan de kontaktes ved at sende en mail til deres kundeservice. Dette kan du gøre på flere måder. Her kan du vælge at bruge deres kontaktform eller du kan sende en mail til info@telco-acc.com. Gecko Covers har også en side med ofte stillede spørgsmål, hvor du nemt kan få svar på typiske spørgsmål. Her er der sektioner med forskellige spørgsmål der omhandler forskellige emner.

Anmeldelse
Bruger du Gecko Covers eller har du gjort dette tidligere? Du må meget gerne skrive en anmeldelse. Du må skrive om lige det du har lyst til, så længe det er i forhold til Gecko Covers eller hvad de tilbyder. Hvis du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være synlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom folk kan læse din anmeldelse, til at finde ud af om de burde bruge Gecko Covers. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvordan er kvaliteten på deres produkter? Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Er der noget andet der har haft en effekt, på din oplevelse med Gecko Covers? Så kan du også skrive om dette.