Geekmaxi

Alle anmeldelser

Geekmaxi

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Geekmaxi

Geekmaxi er en gruppe mennesker, der ser vigtigheden af ​​innovation, teknologi og mode i livet. De er her ikke kun for at sælge, men også glade for at dele de nyeste teknologisk avancerede gadgets med dig fra alle elektroniske produkter til de fleste forbrugerprodukter som støvsugere, elektroniskeløbehjul, husholdningsapparater, wearables, hovedtelefoner, bærbare computere, tv-bokse, højttalere og mere.
De tilbyder ikke kun eres kunder overkommelige merchandise, men vi yder også førsteklasses kundeservice.

Hvad Geekmaxi tilbyder
De nyeste teknologisk seje mærkevaregadgets med kendte mærker som Xiaomi, Jimmy, Dreame, Tronsmart, Kugoo, Roborock, Amazfit og så videre. Behagelig indkøbsoplevelse med hurtigste forsendelse (normalt 24 timer) gennem EU-lager og rettidig levering af produkter. Førsteklasses kundeservice til alle kunders bekymringer via live chat og e-mail service.

Betaling
Betalinger kan foretages med PayPal, kreditkort, Sofort, Giropay, iDeal og Dotpay. Hvis du betaler i en anden valuta end Euro, gælder valutakursen på betalingstidspunktet. Checks accepteres ikke af Geekmaxi. Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt af Geekmaxi, er kunden ikke berettiget til nogen rabat, fradrag eller modregning i en betaling.

Priser
Alle priser på Geekmaxi er med forbehold for grafiske eller tastefejl. 

Alle priser på Geekmaxi er i Euro.

Alle priser er inklusiv lokale afgifter, medmindre andet er angivet (leverancer fra Kina).

Alle tilbud på Geekmaxi er uforpligtende, afvigelser herfra kan kun ske skriftligt og udelukkende af Geekmaxi.

Alle tilbud er uforpligtende og er ikke desto mindre afhængige af produkternes tilgængelighed.

Alle tilbud på Geekmaxi er uforpligtende. Geekmaxi forbeholder sig udtrykkeligt retten til at ændre priserne, især hvis dette er nødvendigt på grund af (lovlige) regler.

Levering
Levering af alle produkter og tjenester sker inden for Europa og fra Kina til Europa. For leverancer fra Kina til Europa kan der være ekstra omkostninger til toldbehandling og moms. Geekmaxi kan ikke garantere tilgængeligheden af ​​alle produkter. I tilfælde af mangel vil Geekmaxi informere kunden. Leveringsperioden starter når bestillingen er afgivet og betalingen modtages af Geekmaxi. Leveringen sker i det øjeblik, hvor forbrugeren eller en person på kundens vegne modtager forsendelsen på den leveringsadresse, der er angivet i bestillingen.

Kunden er forpligtet til at kontrollere produkterne ved levering for at se, om de overholder kontrakten. Hvis emballagen mangler eller er beskadiget, skal Kunden åbne emballagen i fragtførerens overværelse og efterse varen for skader, ligesom Kunden skal dokumentere eventuelle skader på følgesedlen. Hvis skaden skyldes defekt emballage, kan kunden afvise produktet og returnere det til fragtmanden. Kunden skal informere Geekmaxi så hurtigt som muligt, men under alle omstændigheder inden for to hverdage efter levering, skriftligt og med begrundelse for eventuelle (transport)skader eller andre mangler.

Geekmaxi har ret til at levere ordrer med flere varer i delleverancer, som vil blive afsendt fra de lagre, som Geekmaxi finder passende. Selvfølgelig vil Geekmaxi altid samle så mange varer som muligt. Hvis varer ikke er tilgængelige, vil levering ske senere eller der vælges et alternativ, hvis kunden er indforstået. Hvis ordren afvises af andre grunde end de i punkt 4.6 nævnte, er Geekmaxi berettiget til at ophæve kontrakten.

Retur
Ordrer kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen. Inden returnering skal returformularen udfyldes og indsendes. Efter godkendelse af Geekmaxi kan returnering ske, forudsat at varerne er nye og i original emballage med alt tilbehør og manualer. Når Geekmaxi har godkendt din returanmodning, skal du returnere produktet og give Geekmaxi sporingsnummeret og sporingsanmodningslinket inden for 7 dage. I modsat fald vil anmodningen blive betragtet som fortabt. For returnering under garanti, brug samme formular. Returformularen kan rekvireres via support@geekmaxi.com.

For at være berettiget (ordrer kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen), skal produkter være i ny stand, komplette og i original emballage. Geekmaxi beder dig fremlægge billeder. Hvis du finder brugermærker ved modtagelse af varerne, eller varerne er ufuldstændige, fratrækkes omkostningerne.
Omkostningerne ved at returnere en ordre til vores lager i Polen refunderes ikke.

Hvordan var det at prøve Geekmaxi?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Geekmaxi. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.