Gents

Alle anmeldelser

Gents

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Gents

Når man har skæg så kan det være vigtigt at få det til at se pæn ud. Men hvor man køber skrabere og barberskum kan nogle gange være lidt besværligt at vide. Gents har fokus på dtte, så hvis du leder efter en netbutik, hvor du har adgang til disse slags produkter, så kan du få adgang til dem på deres hjemmeside.

Om Gents
Gents har været flere år på banen, dette betyder at der er flere års erfaring. Gents er en virksomhed med fokus på huden, som har mange varer. Derudover har de også fokus på barberskrabere. Det kunne være at du overvejer at bruge Gents. Hvis dette er tilfældet opfordrer vi dig til at tjekke deres en netbutik med fokus på barbering og pænt skæg, så du kan finde ud af om de har noget for dig.

Produkter og tjenester
Gents tilbyder produkter som f.eks. barbercremes. Ved at bruge deres tjenester som er tilgængelige lige så vel som ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er brugerorienteret. Søgningen efter en firma der har det man leder efter, kan tit være krævende i forhold til tiden man bruger. Dette er ikke et problem med Gents, eftersom de har fokus på barbering. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for en ny skraber. Gents har det til rådighed. Udover dette så har de også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Skal du have kontakt til deres kundeservice? Ofte så har man nogle ting man er i tvivl om. Det kan dog være kompliceret at vide hvem man skal spørge, lige så vel hvordan man formulere sit spørgsmål. Så kan de kontaktes ved at sende dem en e-mail. Dette kan du gøre på flere måder, her kan du f.eks. sende en mail til support@gents.com. Processen er dog gjort mere brugervenlig på deres hjemmeside, hvor du kan gøre brug af deres kontaktform. Hvis du hellere vil ringe til dem, så kan dette også gøre. For at ringe kan du bruge nummeret 33 60 68 60 fra mandag til fredag kl. 09:00-17:00. Derudover har deres hjemmeside også en FAQ sektion, hvor du kan få svar på ting som folk ofte spørg om. Denne sektion kunne være værd at kigge på, hvis du har et spørgsmål, som der er stor sandsynlighed for at der ofte bliver stillet.

Anmeldelse
Hvad er din oplevelse med Gents? Dette kan du vælge at skrive om. Du må skrive om lige det du har lyst til. Hvis du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være synlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. oplevelse kan det også hjælpe folk med at finde andre, der har haft lignende erfaring med Gents. Hvad du skriver om er op til dig. Hvordan er deres udvalg af produkter? Hvordan var din oplevelse med deres kundeservice? Hvad synes du om Gents' hjemmeside? Dette og meget mere kan du skrive om her.