Geoff Anderson

Alle anmeldelser

Geoff Anderson

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Geoff Anderson

Geoff Anderson er en lille, dynamisk, dansk virksomhed med rødder i sportsfiskeri. De første produkter blev lanceret i 1998. Geoff Anderson er meget stolt af, at tøjet er lavet på en bæredygtig måde og med respekt for brugeren. Med bæredygtig mener de frem for alt: lang produktlevetid. Deres valg af materialer, design og produktionsmetoder sigter altid mod langsigtet bæredygtighed.

Geoff Anderson arbejder så vidt muligt kun med giftfrie, Øko-Tex certificerede/testede produkter. Mange af dem er enten købt i genbrug eller kan genbruges. Faktisk kan de prale som en af de få, der har både genanvendelig og nedbrydelig membranteknologi. Alle vores produkter er fri for skadelige frie partikler.

De fleste af deres leverandører og producenter er underlagt en ledelsesenhed, der overvåger, at hele forsyningskæden fungerer ansvarligt. De forbinder vores leverandører og producenter i et netværk for at fremme en sund, åben og ikke mindst ansvarlig bundlinje.

Hydrofil Teknologi
Hydrofil Teknologi tilbyder ikke kun den tyndeste og mest åndbare membran på markedet, men også en teknologi baseret på 100 % genanvendelig polyether/ester, der ikke udgør nogen sundhedsrisiko.
Det betyder også, at det er miljøvenligt, da det er 100 % biologisk nedbrydeligt. Det er grunden til, at membranen er blevet tildelt Oeko-Tex Standard 100®-certifikatet.

Membranen er også blevet tildelt bluesign®-certifikatet
Til indersiden eller ydersiden af ​​membranen bruger de enten polyamid eller polyester - og kun materialer, der har Oeko-Tex certifikatet. På ydermaterialet påfører de en C6 Eco® Bionic® behandling, som er fri for PFOA.
Det er ikke et lovkrav i EU at bruge giftfri finish, men det er det i f.eks. Norge. Geoff Anderson tog de første skridt i 2009 og bruger nu kun PFC-fri finish.
 
Den hydrofile/ECO teknologi kan findes i vores dyreste jakker og bukser. Eksempler: Tsuba, Xanado og Wakasazhi.

Hydrofob teknologi
Det er den mest udbredte teknologi. Teknologien er baseret på at afvise vand i dråbeform, men at lade vand igennem i dampform (vandtæt og åndbar). Deres version adskiller sig fra de fleste andre ved, at de sammensmelter væskemembranen med et ydre materiale, såsom genanvendelig polyester. Fusionsprocessen gør de to til ét og samme materiale. Dette gør produktet ekstremt slidstærkt/stærkt i forhold til slid og mange års brug.
 
Denne teknologi inkorporerer genanvendelige materialer til nogle af deres produkter. Denne teknologi omfatter PU, som i sig selv ikke er skadeligt, men processen med at fremstille PU kan forårsage miljøproblemer. De har minimeret dette problem ved kun at bruge producenter, der har gennemsigtig produktion og naturligvis anerkendte miljøcertificeringer.

På ydersiden påfører de en C6 Eco® Bionic® behandling, der er fri for PFOA. Det er ikke et lovkrav at bruge ikke-giftige finish, men vi har brugt giftfri finish siden 2009. Du finder denne teknologi for eksempel i vores WS4, Raptor jakker og Zoon bukser.

Uanset hvilket Geoff Anderson-produkt du køber
Er langt de fleste beslag, inklusive lynlåse og knapper, er Øko-Tex certificeret og fri for giftige og kendte allergener Stoffet er Øko-Tex certificeret i samme præcisering som babytøj (gælder ikke alle styles). Geoff Anderson forsøger at købe lokalt og bruger samarbejdspartnere fra Danmark eller Skandinavien. Selv i produktionen har vi danske jobs, da de blandt andet bruger dansk ejet produktion i Fjernøsten. I nogle tilfælde producerer de endda inden for EU. Med danske og svenske lægemiddelleverandører gør vi vores bedste for at sikre, at partnerne er socialt ansvarlige. Vi handler ikke med underleverandører og kender vores producenter rigtig godt.

Din mening er vigtig
Hvad syntes du om Geoff Anderson? Skriv en anmeldelse med din erfaring idag.