Gestalten

Alle anmeldelser

Gestalten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Gestalten

Gestalten udvikler aktivt den måde, vi griber publicering an på. Med deres omfattende udvalg af titler sigter de ikke kun på at forbedre og berige deres læseres liv, men også på konstant at engagere os i det kreative landskab omkring os.

Deres tilblivelse begyndte med fokus på æstetik, især grafiskdesign. I løbet af de sidste to årtier er både deres indhold og ekspertise blevet udvidet. I dag dokumenterer og forudser de gennem en række observationer af kultur, mennesker, kunst og andre intime, inspirerendeinformanter vigtige bevægelser inden for arkitektur, visuelkultur, design og mode, eskapisme, mad og drikke, rejser og samtidskunst. I 2014 kom Lille Gestalten med i den litterære række og sikrede, at der er plads til læsere i alle aldre i Gestaltens verden.

Gestaltens historie overskrider tekstens verden. Uanset medie har Gestalten til formål at informere og inspirere deres samfund. De inviterer dig til at komme ind i Gestaltens kreative kulturs verden, uanset om det er mellem deres sider, se billeder og film online eller ved en af ​​deres internationale begivenheder. De ser frem til resultatet: Gensidig inspiration.

Bogforslag
Har du en idé til en bog, der passer til gestalten-mærket? Så send dit forslag til proposals@gestalten.com. Vedlæg venligst et kort resumé af indholdet, en (forventet) indholdsfortegnelse, en liste over (potentielle) bidragydere og et udvalg af billeder, så de kan få et bedre indtryk af projektets visuelle kvalitet samt lidt baggrund oplysninger om dig selv.

Har du skabt en original historie eller tiltalende illustrationer, som deres yngre Lille Gestalten-samfund ville nyde? Hvis ja, pitch din børnebogsidé for dem eller send dit færdige manuskript til littlegestalten@gestalten.com. Bemærk venligst, at de i øjeblikket udgiver bøger for børn fra 3 år og opefter, inklusive billedbøger, faglitteratur, romaner, pop-ups og mere. Emnet skal være relevant for aldersgruppen, og den skriftlige og visuelle kvalitet skal være i overensstemmelse med vores Lille Gestalten-udgivelser.

Hvis du har et projekt, der passer til Gestaltens æstetik, så tilmeld dig vores kreative pulje. De er altid interesserede i at fremvise nyt, innovativt og interessant arbejde. Tilmeld dig her.

Hvis du er en forfatter med et nyt perspektiv og gerne vil bidrage til vores tidsskrift, så kontakt os på news@gestalten.com. Inden du sender dem dit forslag, bedes du gøre dig bekendt med omfanget af deres indhold og redaktionelle retning. De sigter efter at fejre det kreative liv ved at fremvise projekter og personlige forehavender. Dit pitch skal indeholde en introduktion til din historie, din vinkel, hvorfor dit emne er af interesse for vores publikum, og hvorfor dit perspektiv eller tilgang til emnet er eksklusivt eller specielt. Inkluder også et link til din online portefølje og/eller bio.

Bæredygtighedserklæring
Som et forlag, der søger at inspirere kreativitet hos deres læsere, fokuserer Gestalten på højkvalitets produkter med lav effekt. Fra de materialer, de bruger til vores transportmetoder, stræber vi efter at gøre deres forretning mere bæredygtig.

Gestalten vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.