Gevril

Alle anmeldelser

Gevril

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Gevril

Historien om Gevril ure er en, der kombinerer en berømt urfortid med en innovativ moderne genoplivning. Virksomhedens oprindelse går tilbage til midten af ​​det 18. århundrede og Jacques Gevril, den begavede schweiziske urmager, som er grundlæggeren og inspirationen bag det selvbenævnte brand.

Gevril traditioner
Jacques Gevril var en håbefuld urmager i 1758, da han ledsagede sin kollega Pierre Jaquet-Droz på en rejse til Madrid. Der præsenterede de to mænd kong Ferdinand VI for et udvalg af komplekse musikalske automater. Kongen var så imponeret, at han købte hvert stykke. Jaquet-Droz vendte hjem året efter, men Gevril blev i Spanien for at cementere sit ry som urmagermester og blev udnævnt til kongelig urmager af kongen. Gevril boede i Spanien i mange år derefter, forfinede sit håndværk og producerede ure til kronen.

Gevrils traditioner blev videreført af senere generationer af Gevril-urmagere, herunder Moyse Gevril og Daniel Gevril, som byggede deres ry på urologiske innovationer og kunstneriske emaljeringsteknikker. I dag er Gevril lommeure meget eftertragtede: Et er endda i Muséum Genève og et andet er en del af samlingen af ​​Wilsdorf-familien, grundlæggerne af Rolex.

Gevril renæssance
I 1990'erne erhvervede et schweizisk distributionsselskab rettighederne til Gevril-navnet og lancerede til sidst en linje af Gevril-ure på Basel-messen i 1995. Men mærkets sande renæssance fandt sted i 2001, da en schweizisk forretningsmand med passion for ure købte mærket Gevril. Han forstod vigtigheden af ​​Gevril-navnet og ønskede at se det blomstre i nutidens urmageri. Han var fast besluttet på at genoprette mærket til dets tidligere storhed.

Fremstillingen, Gevril Horlogerie, forblev i Schweiz, hvor virksomheden fortsatte med at producere omkring 6.000 strengt schweizisk fremstillede mekaniskeure om året, primært begrænsede oplag i 18 karat guld eller rustfrit stål. Gevrils hovedkvarter blev dog flyttet til New York.

New York City og Gevril Avenue of Americas
New York City giver impulsen til Gevrils moderne urkollektioner, hvoraf de fleste er opkaldt efter prominente Manhattan-kvarterer og vartegn. Signatursamlingen hedder Avenue of Americas. Avenue of the Americas, også kendt som Sixth Avenue, er en større færdselsåre på Lower Manhattan, der løber nordpå gennem Tribecas centrum til Central Parks sydlige grænse. Blandt de mange bygninger på denne gade er vartegn som Rockefeller Center og Radio City Music Hall. Som så meget af New York Citys skyline er 1930'ernes arkitektoniske stil tydelig på Sixth Avenue.

Den samme art deco-stil fra 1930'erne informerer designet om Avenue of Americas-linjen, en samling af sofistikerede luksusure til mænd og kvinder med rektangulære kuppelkasser, guilloché-urskive med stiliserede art deco-tal og mekaniske urværker. Den nuværende Avenue of Americas urkollektion inkluderer følgende varianter: Avenue of Americas Serenade

Et ur med dobbelt tidszone er en af ​​de mest praktiske og attraktive komplikationer inden for urfremstilling. Det er designet til rejsende og alle, der regelmæssigt skifter fra en tidszone til en anden. Serenade, i det klassiske Avenue of Americas tilfælde, har dag- og natindikationer for hver af de to tidszoner, samt en datofunktion klokken seks af klokken. Ligesom de andre modeller i Avenue of Americas-linjen har Serenade-skiverne en sølvguilloché-finish, arabertal, katedralvisere og en hvælvet rektangulær urkasse, der måler 34 x 44 mm. Kufferterne fås i rustfrit stål, 18 ct. rosa guld og 18 kt. Hvidt guld. Det automatiske urværk er udstyret med en hvidguldsrotor, og de matchende foldespænder er ligeledes udført i hvidguld.

Gevril vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.