GiGi New York

Alle anmeldelser

GiGi New York

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

GiGi New York

GiGi New York's læderprodukter er født ud af en simpel overbevisning: Du fortjener at eje stykker lavet med samme omhu, som du tager i alle aspekter af dit liv. De lægger særlig vægt på at sikre, at deres produkter er lige så praktiske, som de er luksuriøse. Denne moderne sensibilitet opnås gennem deres designteams omhyggelige overvejelser om daglig brug, indkøb af læder af højeste kvalitet (fra verdens mest etiske garverier) og den kvalitet, der kommer fra at blive håndlavet i deres familieejede fabrik i New York.

Ethvert mærke skal have et væsentligt element, der definerer det, en rød tråd, der fører tilbage til dets oprindelse. I GiGis tilfælde var det Bennett Glazer, grundlæggeren af ​​Graphic Image, en bogdesigner og typograf af fag.

Hvad er det, der gør en smuk bog så fornøjelig? Formen, den velkendte form? Nogle trykte ord virker så naturlige, ubesværede og flydende, at de næsten definerer, hvad de siger, uden at du behøver at læse den.

Bennett har aldrig designet en håndtaske i sit liv, men hans fodaftryk er i en GiGi taske. Former, der passer til øjets ønsker; farver, der kan genkendes fra noget gunstigt fra fortiden, og en stil, der måske ikke er ny, men er forfriskende og tidløs.

En GiGi taske definerer en form. Det hverken opfinder det eller opdager det. Det har altid været der, men aldrig set så godt ud. De er et innovativt håndtaskefirma med en generations erfaring inden for et andet håndværk, en anden form for kunst. Men deres erfaring og vision er konsekvente, ligesom deres forpligtelse til kvalitet. Oprindelsen til deres tråd er deres fundament og forbliver med os den dag i dag.

Den "store" recession, som den er blevet kaldt, var en omvæltning. Det "givne" var ikke længere givet. Føj teknologi til den økonomiske ligning, og gårsdagen og i dag er til ringe nytte for mange industrier i planlægningen af ​​morgendagen.

De vidste, at tidevandet ændrede sig, allerede før de ankom. Selv da deres produkter stadig var efterspurgte, kæmpede deres handelspartnere overalt. Og selvom teknologien antydede for nogle, at vores produkter var forældede, åbnede den også en ny måde for os at tale med vores kunder på.

Så de kom dem igennem de værste år; for mange historier at fortælle nu. Til gengæld begyndte de at lave muleposer. Fantastisk form, læder og farve - den "fælles tråd" i Graphic Image. Og så bragte teknologien, Graphic Images potentielle nemesis, os det uventede igen – sociale medier og modeinfluencer. Med et meget begrænset budget var de i stand til at nå millioner af kunder og gøre dem opmærksomme på GiGi New York. Dengang var bloggere lærere, sygeplejersker og husmødre, og blogging var kun et deltidsjob. Tiderne har ændret sig hurtigt, men de relationer, der blev dannet dengang, fortsætter den dag i dag.

Det er med stolthed i dag, at de kan sige om vores dagbøger med Mark Twains ord: "Beretningerne om min død er blevet meget overdrevet."

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring GiGi New York?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.