Glamnetic

Alle anmeldelser

Glamnetic

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Glamnetic

Glamnetic tror på en verden, hvor skønhed er tilgængelig for alle, ubesværet og sjovt. Det opnår de gennem deres innovative, bæredygtige produkter og deres dybe forpligtelse til at skabe og levere præcis det, du - deres kunder - ønsker allermest.

De startede med intet andet end en idé, lidt inspiration og en masse søvnløse nætter. I dag er de en af ​​de et af de hurtigst voksende virksomheder i verden, og de benytter sig af nye markeder og kanaler hver dag. Og hvorfor? Fordi de bekymrer os dybt om deres mission. Og ligesom dig går de op i kvalitetsskønhedsprodukter og ser godt ud – så de kan have det godt.

Til sidst opfyldte Ann sin drøm om at blive optaget på et af de bedste universiteter i landet, University of California i Los Angeles (UCLA), og besluttede sig for at gå på medicinstudiet og blive læge. Hun havde klaret det. Hendes fremtid var sikker, og hun var klar til traditionel succes. Men næsten med det samme føltes noget anderledes. Uden de kunstneriske og kreative aspekter i hendes liv, manglede der noget.

Opdagelsen af ​​skønhedsprodukter - nemlig øjenvipper - forvandlede hendes ansigt og fik Ann til at føle sig smuk for første gang, hvilket ændrede hendes liv for altid. Hun vidste, at hvis andre mennesker kunne se og opleve makeup og skønhed på en sjov og ubesværet måde, kunne de også ændre sig.

Øjenvipper
Du skal påføre den korrekt mængde lim på et papirtyndt bånd af vipper og vente i den korrekt tid til det tørrer, og derefter placere det præcis på linje med dine naturligevipper. Og hvis du får det rigtigt, er det smertefuldt at fjerne det og fjerner dine naturlige vipper! Øjenvippelim er rodet (lim, groft!), giftig, tung, unaturlig og ubehagelig.

Indtil nu har ingen udviklet magnetiskevipper, der er nemme at påføre, som faktisk fungerede så godt, som de hævdede, men alligevel var så smukke som almindelige vipper. Ann anerkendte den store mulighed for at gøre vipper tilgængelige for alle, til enhver lejlighed og ethvert tidspunkt på dagen. Kombineret med hendes unikke øje for design og hendes personlige erfaring med at vokse op uden selvtillid, vidste Ann, at det var hendes pligt at gå op og ændre skønhedsindustrien. Med blot et par tusinde dollars fra sin lille lejlighed i Los Angeles forvandlede Ann Glamnetic til en global gigant på mindre end et år under en pandemi og en global krise.

Derudover bringer hendes medstifter Kevin Gould unikke færdigheder og erfaring inden for e-handel og kosmetikindustrien, der har forstærket Glamnetics indflydelse på markedet. Kevins ekspertise og evne til forretningsudvikling har gjort det muligt for Glamnetic at arbejde med mange brands og influencers rundt om i verden. Vigtigst af alt er Ann ikke kun skaberen, men også en kunde. Hun bærer vipper fra Glamnetic hver dag og stræber efter at blive ved med at skubbe grænserne for innovation ved at forbedre sine vipper med hver ny ordre baseret på feedback fra kunder og lokalsamfund. Siden lanceringen af ​​Glamnetics 5-magnet vipper, som allerede var den første på markedet, har Ann fortsat med at forbedre produktlinjen med hver eneste ordre. For eksempel er vipperne nu forklippet til 2,9 tommer (gennemsnitslængden af ​​et menneskeligt øje), formlen for den magnetiske eyeliner er nu den bedste på markedet, vipperne kan bruges over 40 gange, hvilket gør dem til en økonomisk og bæredygtig mulighed, og der er tilføjet magnetiske vippeankre til de dage, hvor du ønsker ekstra sikkerhed.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Glamnetic
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.