Glasses Shop

Alle anmeldelser

Glasses Shop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Glasses Shop

Stadig bekymret for, hvor man kan købe briller? Glasses Shop tilbyder dig receptpligtige briller online med mere end 1000 modestile af stel at vælge imellem. Brug deres virtuelleprøvefunktion til at vælge de rammer, der passer til dit udseende og giver dig de komplimenter, du fortjener. Deres linser af høj kvalitet giver dig et skarperesyn sammen med deres avancerede udstyr, som er fremstillet direkte fra fabrikken. Uden "mellemmænd", ingen detail-plads overhead bringer de briller til overkommelige priser direkte fra deres fabrikker til dig. De er en troværdig online forhandler af briller, prøv det nu med 30 dages gratis retur og bytte, 365 dages stelgaranti.

Glasses Shop's historie
GlassesShop er en amerikansk ejet og drevet onlineforhandler af briller. Siden lanceringen af ​​hjemmesiden i 2004 har de leveret over en million par briller, samtidig med at de opretholder deres standard for at levere den højeste kvalitet til overkommelige priser. De er en gruppe øjenlæger, der forstår din kamp med de høje omkostninger ved briller. De bestræber sig på at gøre din oplevelse med Glasses Shop til en, der ikke kun er brugervenlig, men også professionel og pålidelig. At være i stand til at levere overlegne briller til en lav pris har givet dem mulighed for at hjælpe mennesker over hele verden med at se klart og har til gengæld givet deres team en mere givende oplevelse, end vi nogensinde kunne have forventet. De garanterer din tilfredshed.

Kun ramme
Glasses Shop leverer kun stel, dog kommer stel med "filler" linser, som ofte har skrift på dem og ikke er optiskkvalitet. Hvis du har brug for stellet til modebrug, vil de anbefale at vælge "Fashion" til brugen, når du afgiver ordren.

Hvad er forskellen mellem international luftpost og hurtig forsendelse?
Ordrer, der går gennem hurtig forsendelse, leveres meget hurtigere end international luftpost. Ordrer, der går gennem international luftpost, undersøges mindre af tolden i dit land og er underlagt mindre told, men det tager længere tid at levere. Hvis du har brug for dine briller i en fart, vil Glasses Shop råde dig til at vælge hurtig fragtservice.

30-dages bytte og retur
Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, eller lavede en fejl under ordren, bedes du kontakte deres kundeserviceteam inden for 30 dage efter modtagelse af produkterne, de giver gratis ombytning eller refundering, kun forsendelsesgebyrer vil blive pålagt. Hver ordre er berettiget til en engangsbytte/retur.

Du har 30 dage fra den dato, du modtager brillerne, til at kontakte os for at returnere dem, som dækker enhver mulig defekt i materialer og udførelse. De vil lave nye briller til dig uden ekstra omkostninger eller udstede en fuld refusion, efter at problemet er bekræftet.

365-dages rammegaranti
Deres 365-dages rammegaranti betyder, at kunder er berettiget til en engangsrammeudskiftning inden for 365 dage. En erstatningsramme vil kun blive udstedt, hvis der er tydelige fejl i materiale og udførelse.

Tak fordi du læste om Glasses Shop
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Glasses Shop kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.