Glasseslit

Alle anmeldelser

Glasseslit

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Glasseslit

Glasseslit bruger materialer af høj kvalitet, men er i stand til at tilbyde sine kunder en dyb rabat på grund af den høje volumen, da Glasseslit.com ikke har de ekstra faste omkostninger (såsom detaillejeplads, bag disken personale osv.), som din læge har. Da dette websted er meget billigere at drive end en typisk detailbutik, er Glasseslit i stand til at give disse besparelser videre til sine kunder. Uden mellemmand, ingen detailomkostninger, Glasseslit.com sparer sine kunder penge på hver ordre!

100 % garanteret korrekthed og kvalitetskontrol!
Glasseslit bruger avanceret amerikansk fremstillet linsefremstillingsudstyr, og vores linselaboratorium er bemandet af højtuddannede optikere. Deres produktlinje omfatter nogle af de mest sofistikerede linsedesigns, der er tilgængelige i dag, herunder digitale (friformede) progressive linser. Hvis du har brug for en bifokal linse, er disse digitale linser de nemmeste at montere og tilbyder de bredeste afstande, mellem- og nærsynsområder. Disse digitale linser er flere trin over de grundlæggende progressive linser, der sælges i de fleste optiske butikker.
 
Når du bestiller hos Glasseslit, tjekker de omhyggeligt modelnummer og farve i forhold til vores beholdning og de oplysninger, du giver online. De udfører kvalitetskontrol på deres stel, når de ankommer til deres laboratorier og igen, når de er udvalgt fra deres lager for at opfylde din ordre. Glasseslit's brilleglas monteres af uddannede optikere, og linsernes nøjagtighed kontrolleres flere gange under tilpasningsprocessen. Husk, at alle deres produkter skal bestå en seks-trins kvalitetskontrolproces inden forsendelse. For at være på den sikre side vil dine briller blive tjekket igen som en del af pakke- og forsendelsesprocessen. Deres praktiske kvalitetskontrolproces sikrer, at du modtager briller af højeste kvalitet hver gang! De sætter en ære i deres håndværk og arbejder hårdt for at sikre, at hvert par briller eller solbriller lever op til vores værdsatte kunders ekstremt høje standarder.
 
Banebrydende e-forhandlere som Glasseslit forsøger aktivt at aflive myten om, at moderigtige briller er uoverkommelige. Glasseslits effektive processer og lave online omkostninger gør det muligt, at sælge ultratrendy briller af professionel kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Garanteret forsendelse
Efter at brillebehandlingen er afsluttet, pakker Glasseslit's forsendelsesafdeling brillerne i hårde etuier. Derefter sendes de via ekspresservice til den leveringsadresse, du angiver på deres hjemmeside. Når de har sendt dine briller, sender de dig en e-mail med sporingsoplysninger. På denne måde kan du til enhver tid spore dine briller. (Tjek venligst din uønskede postboks, hvis du ikke har modtaget sporingsmailen inden for en uge, da mailen er usikker). Hvis du stadig ikke har modtaget sporingsoplysningerne, kan du logge ind på din konto på Glasseslit's hjemmeside, for at kontrollere status for din ordre. Du kan også kontakte deres kundeservice for at få sporingsoplysningerne gennem live hjælp, gratisnummer eller e-mail. Glasseslit vil gøre vores bedste for at sikre, at du modtager dine briller hurtigst muligt.

Nem returnering og tilbagebetaling
Bare rolig, når du handler hos Glasseslit. Hvis du ikke er tilfreds med de briller, du har bestilt hos dem, kan du returnere varerne for refundering eller ombytning. For flere detaljer, se venligst deres retur- og refusionspolitik. Hver en krone af dine penge bliver brugt her. Har du også købt briller fra Glasseslit? Din mening og erfaring kommer altid først!