Glenmuir

Alle anmeldelser

Glenmuir

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Glenmuir

Hos Glenmuir lægger de vores hjerte i alt, hvad de gør. Deres hjerte er i det skotske landskab, på links, på fairway og i deres golftøj. Hvert stykke er designet, skabt og fremstillet med passion, entusiasme og den største omhu. De er en stolt familiedrevet virksomhed med et værdsat, sammenhængende team, der elsker golf. Meget kan have ændret sig siden deres begyndelse i 1891, men deres mål har været, er og vil altid være at lave det mest populære golftøj i verden.

I 1891 oprettede den lokale forretningsmand Andrew MacDougall en strikfabrik i den lille landsby Kirkfieldbank, nær Lanark, i de smukke omgivelser i Clyde Valley i Skotland. Legenden siger, at hr. MacDougalls første arbejdsstyrke oprindeligt bestod af fem kvinder, alle kaldet Mary. Mr. MacDougall var opfinderen af ​​en ny motordrevet maskine, der i høj grad forenklede design og fremstilling af smarte golfkøller.

MacDougall bekymrede sig dybt om sine medarbejdere, behandlede dem, når de var syge, og sørgede for, at de vidste, hvor værdifulde de var for virksomheden. Det fremgår af et brev, som hr. MacDougall skriver til sin medarbejder Tom Russell.

Århundredet
Før århundredeskiftet flyttede virksomheden til en ny fabrik på Delves Road i Lanark, som stadig er virksomhedens hovedkvarter i dag, og snart blev lokalerne udvidet til at rumme den voksende forretning. Fra starten som en trikotage- og strikfabrik har Lanark-webstedet udviklet sig gennem årene til det yderst effektive broderiprogram for klub-, firma- og begivenheder, som er Glenmuirs succes. Marketing og design, kundeservice og administration og, vigtigst af alt, grafik og broderi er alt sammen under ét tag for at sikre standarder for kvalitet og service. I souvenirprogrammet, der blev lanceret for at markere åbningen af ​​udvidelsen, optegner Andrew MacDougall sit engagement i virksomhedens fremtidige succes. "Det er ikke i dødeliges magt at bestemme succes, men vi vil gøre mere - vi vil tjene det."

1970'erne - 80'erne
Glenmuir-mærket blev grundlagt med det mål at tilbyde broderede trøjer til golfspillere gennem golfproffens butik. Disse grønne græs-kunder udgør stadig kernen i virksomheden. For at udvide sine relationer til golfprofessionelle udviklede Glenmuir tætte bånd til Professional Golfers' Association og er PGA's ældste turneringssponsor gennem sit titelsponsorat af Glenmuir Club Professional Championships. Som en del af virksomhedens internationale ekspansion blev Glenmuir virksomhedssponsor for PGAs of Europe og støttede mange nationale golfforeninger i og uden for Europa.

Rydercup holdet
Glenmuirs designafdeling i Lanark håndplukkede og designede holdets tøj til Europa i samarbejde med kaptajner af kaliber Tony Jacklin, Bernard Gallacher, Seve Ballesteros, Sam Torrance, Bernhard Langer, Ian Woosnam, Nick Faldo, Colin Montgomerie, José María Olazábal og Paul McGinley. Det er Glenmuirs stolthed og ære konsekvent at være mestrenes førstevalg for fremragende golfbeklædning.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Glenmuir?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.