DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Goalinn

  Goalinn er stedet, hvor fodboldfolket handler, for det er alt til fodbold, Goalinn har på deres hylder. Goalinn har et stort sortiment, og de sikrer sig, de altid har det mest populære på markede, for det er det tøj, som de store stjerner bruger, de unge også gerne vil have. Der er jo ingen, som spiller i de støvler, som var moderne sidste år.
  Goalinn dækker alle de største mærker, og de ved godt, der er mange som kæmper om de samme kunder, så de tilbyder de bedste priser på det store onlinemarked og samarbejde med andre forretninger, som har andre sportsgrene som speciale, gør de altid kan hjælpe.

  Om Goalinn

  Goalinn er specialforretningen, når det handler om Danmarks nationalsport, og det er en stor del af Tradeinn paraplyen, som har 15 forretninger med hver deres speciale og over 750.000 varer på deres hylder, når det gælder alle de sportsgrene, som paraplyorganisationen dækker. Hvis det er ligeligt fordelt, så er det 50.000 enheder på hylderne, som er fodboldrelaterede, så de har et enormt sortiment, og de har også alle de store mærker, som vi alle kender fra fodbold, og det dækker alle elementer af fodbolden, så målmændene skal ikke føle sig overset, der er rigeligt med udstyr til dem også.

  Services hos Goalinn

  Hos Goalinn er der specialister, som kan rådgive og vejlede dig, så du får lige det rigtige udstyr. Medarbejderne står klar i forretningen, som har alt det, som fodboldelskere kan forestille sig, de skal bruge. Det er jo en sport, hvor man ikke må gå ned på udstyr, også selvom udstyret til at spille bold kun består af fodboldstøvler og skinner ud over tøjet. For mange, så har de en spiller eller et hold, som de følger, og der kan Goalinn selvfølgelig også være behjælpelig. De har tøj fra de fleste hold i de store ligaer og de har selvfølgelig alle de trøjer, der er at finde på de hjemlige superligastadions.

  Kundeservice og klager

  Det er vigtigt, at du let og hurtigt kan få fat i kundeservice, og det er ganske let hos Goalinn. Du kan selvfølgelig henvende dig i den forretning, som er nærmest dig, men du kan også skrive til dem på deres kontaktmail, og du vil få et svar hurtigt. Sidste mulighed er, at du kan tage telefonen og ringe til dem. Det er også en god måde at kontakte dem på, og for dem er det lige meget om det er med klager, eller om det er en forespørgsel, det er den samme behandling, du får, for alle kunder er lige vigtige.

  Bedømmelse af Goalinn

  Det er vigtigt for firmaerne, at de har mulighed for at få gode bedømmelser af de kunder, som handler hos dem, og nu er der en mulighed for at give dit besyv med, når det gælder bedømmelser. Det er muligt at give en bedømmelse, som er objektiv og giver et fornuftigt billede af de firmaer, som du har handlet med, så andre i fremtiden kan se, om det er firmaer, som giver en ordentlig behandling, og om deres produkter lever op til det, de lover.

  Goalinn
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Goalinn

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Goalinn et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Goalinn I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Goalinn?

  Goalinn er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Goalinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.