Goalinn

Alle anmeldelser

Goalinn

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Goalinn

Goalinn er stedet, hvor fodboldfolket handler, for det er alt til fodbold, Goalinn har på deres hylder. Goalinn har et stort sortiment, og de sikrer sig, de altid har det mest populære på markede, for det er det tøj, som de store stjerner bruger, de unge også gerne vil have. Der er jo ingen, som spiller i de støvler, som var moderne sidste år.
Goalinn dækker alle de største mærker, og de ved godt, der er mange som kæmper om de samme kunder, så de tilbyder de bedste priser på det store onlinemarked og samarbejde med andre forretninger, som har andre sportsgrene som speciale, gør de altid kan hjælpe.

Om Goalinn
Goalinn er specialforretningen, når det handler om Danmarks nationalsport, og det er en stor del af Tradeinn paraplyen, som har 15 forretninger med hver deres speciale og over 750.000 varer på deres hylder, når det gælder alle de sportsgrene, som paraplyorganisationen dækker. Hvis det er ligeligt fordelt, så er det 50.000 enheder på hylderne, som er fodboldrelaterede, så de har et enormt sortiment, og de har også alle de store mærker, som vi alle kender fra fodbold, og det dækker alle elementer af fodbolden, så målmændene skal ikke føle sig overset, der er rigeligt med udstyr til dem også.

Services hos Goalinn
Hos Goalinn er der specialister, som kan rådgive og vejlede dig, så du får lige det rigtige udstyr. Medarbejderne står klar i forretningen, som har alt det, som fodboldelskere kan forestille sig, de skal bruge. Det er jo en sport, hvor man ikke må gå ned på udstyr, også selvom udstyret til at spille bold kun består af fodboldstøvler og skinner ud over tøjet. For mange, så har de en spiller eller et hold, som de følger, og der kan Goalinn selvfølgelig også være behjælpelig. De har tøj fra de fleste hold i de store ligaer og de har selvfølgelig alle de trøjer, der er at finde på de hjemlige superligastadions.

Kundeservice og klager
Det er vigtigt, at du let og hurtigt kan få fat i kundeservice, og det er ganske let hos Goalinn. Du kan selvfølgelig henvende dig i den forretning, som er nærmest dig, men du kan også skrive til dem på deres kontaktmail, og du vil få et svar hurtigt. Sidste mulighed er, at du kan tage telefonen og ringe til dem. Det er også en god måde at kontakte dem på, og for dem er det lige meget om det er med klager, eller om det er en forespørgsel, det er den samme behandling, du får, for alle kunder er lige vigtige.

Bedømmelse af Goalinn
Det er vigtigt for firmaerne, at de har mulighed for at få gode bedømmelser af de kunder, som handler hos dem, og nu er der en mulighed for at give dit besyv med, når det gælder bedømmelser. Det er muligt at give en bedømmelse, som er objektiv og giver et fornuftigt billede af de firmaer, som du har handlet med, så andre i fremtiden kan se, om det er firmaer, som giver en ordentlig behandling, og om deres produkter lever op til det, de lover.