GoCube

Alle anmeldelser

GoCube

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

GoCube

GoCube er et produkt af udvikling og optimering af Particula. En virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af intelligentlegetøj og produkter. I løbet af de sidste par år har de designet, fremstillet og solgt en række smarte, forbundet legetøj rundt om i verden. Legetøj og enheder udstyret med sensorer, behandlingsmuligheder, ultralavt strømforbrug og trådløs forbindelse. Selvom det ofte var så svært, at det virkede umuligt, var det kun et spørgsmål om tid, før denne gruppe af magi-besatte problemløsere ville finde en måde at løse et af de sværeste problemer, de har stødt på. Hvordan man effektivt kan tilpasse en verden af ​​teknologi ind i en roterendeterning i standardstørrelse. Og gør det hele til en overkommelig pris.

Forsendelse
GoCube sender deres produkter internationalt. Inden for USA er leveringstiden 2-3 hverdage afhængigt af, hvad du valgte, da du afgav din ordre. For internationale ordrer kan leveringstiden variere afhængigt af serviceniveauet, ordredagen samt landet, varens tilgængelighed osv. Tillad venligst 8 hverdage (mandag til fredag, eksklusiv helligdage) for forsendelse til Alaska, Hawaii, Puerto Rico, Guam, Mikronesien og De amerikanske Jomfruøer. Ikke-kontinentale amerikanske territorier og APO'er sendes via USPS og har ikke sporingsnumre.

Når du har afgivet en ordre, bør du modtage en automatisk e-mail med et sporingsnummer, som du til enhver tid kan bruge til at spore din ordre. Kontakt GoCube venligst på support@getgocube.com, hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker en opdatering.

Afgifter, afgifter og skatter
Bemærk venligst, at du muligvis er ansvarlig for told, gebyrer og skatter, der gælder i dit land. Der er ingen toldgebyrer for amerikanske ordrer. For alle andre destinationer kan der gælde moms og told på verdensplan afhængigt af landet. Kontakt venligst dit lokale toldkontor for gældende toldgebyrer.

Retur
GoCube' returpolitik giver dig mulighed for at returnere det eller de produkter, du har købt direkte fra getgocube.com med en pengene-tilbage-garanti. Du kan returnere en vare inden for 30 kalenderdage fra den dato, du modtog den. For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal være forseglet (GoCube i dens originale emballage), ubrugt, ubeskadiget, i dens originale stand (inklusive tilbehør, manualer, dokumentation) og i dens originale emballage. De ombytter den eller refunderer den betalte købspris. Tilbagebetalingen vil ske ved at kreditere den konto, der blev brugt til det oprindelige køb.

Send en e-mail til os på support@getgocube.com for at anmode om en returformular. En Return Merchandise Authorization Form (RMA) vil blive sendt til dig inden for 24 timer efter indsendelse af din anmodning. Når du har udfyldt godkendelsesformularen til returnering af varer, skal du aflevere det/de returnerede produkt(er) på din regning til en kurer efter eget valg.

Hvis det returnerede produkt er i brugt stand eller blev leveret til os uden en RMA, efter at 14-dages RMA-perioden er udløbet, eller uden korrekt emballage, forbeholder Particula LLC sig retten til at nægte at acceptere en sådan returnering.

Tilbagebetalinger
Når GoCube modtager din vare, kontrollerer de den og giver dig besked om, at de har modtaget din returvare. Når de har inspiceret varen, giver de dig straks besked om status for din tilbagebetaling. Hvis din returnering godkendes, vil de igangsætte en refusion til dit kreditkort (eller originale betalingsmetode). Du vil modtage kreditten inden for et bestemt antal dage, afhængigt af din kortudsteders politik.

GoCube vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.