GoldBlack

Alle anmeldelser

GoldBlack

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

GoldBlack

GoldBlack's eksklusive mærke GOLDBLACK Premium Accessories står for produkter af høj kvalitet, der altid er i harmoni med tidens modepuls. Da de allerede kan se tilbage på mange års erfaring i branchen, besluttede de i 2013 at berige markedet med innovativt, men yderst funktionelt tilbehør til modebevidste kvinder og mænd over hele verden. Den lovende grundsten til deres trendy mærke GOLDBLACK Premium Accessories var dermed lagt.

STIL, KVALITET OG PASSION
"Designed in Germany and Made in Europe" - Som tysk virksomhed med base i Köln lægger de stor vægt på eksklusivpremiumkvalitet, som deres kunder over hele verden sætter pris på. Deres udvalgte produktsortiment fremstilles udelukkende i europæiske produktionsfaciliteter, der opfylder disse høje standarder. Her bruges nøje udvalgte materialer med unikt design og europæisk håndværk til at skabe tidløse produkter, der fortryller med et uimodståeligt strejf af luksus. I øvrigt illustrerer de også deres virksomhedsfilosofi i deres valgte brandnavn, hvor "guld" står for luksus og "sort" for klassisk, tidløs elegance.

GoldBlack's højkvalitetslæder er grundlaget for alle vores produkter og afgørende for deres kvalitet. Klik her for at lære mere om vores læder.
 
DESIGN-MÆRKET - ETIKET TIL AT SE
Eksklusivt GOLDBLACK-design - Mænd og kvinder over hele verden nyder deres højkvalitets premium-tilbehør som pålidelige ledsagere, der forbedrer deres mest mindeværdige øjeblikke med smart arrangerede stilfacetter. Kunder fra over 140 lande har allerede tillid til os og med langt over 270.000 følgere på Instagram og 50.000 på Facebook er vi et af de bedste brands på sociale medier. Det takker vi for.

UDVALGTE LIVSSTIL TILBEHØR LAVET AF LÆDER
GoldBlack's attraktive lædertilbehør til teknologiske enheder, såsom varer fra Apple eller Samsung, er et særligt populært højdepunkt i vores sortiment sammen med deres læderpunge. De designer ikke kun praktisk tilbehør og smartphone-covers i førsteklasses kvalitet til teknologiske produkter, det er derimod vidunderligt funktionelt tilbehør, der er absolut pålidelige ledsagere i alle situationer. For os skal moderigtige livsstilsartikler og små lædervarer som smartphonecovers eller punge ikke kun være ekstremt robuste og slidstærke, men også visuelt tiltalende og altid moderne.

PREMIUM KVALITET
Hos GOLDBLACK kan du kun forvente produkter af højeste kvalitet og et eksklusivt udvalg af farver og prægninger. De sikrer deres førsteklasses kvalitet ved omhyggeligt at udvælge deres læder og kun bruge ægtelæder til deres produkter. De er et tysk kvalitetsmærke og fremstiller lædertilbehør til dig med stil, funktion og eksklusivt design.

HVERT PRODUKT ET UNIK
Deres udvalgte tilbehør er lavet af ægte læder, et naturligt råmateriale af høj kvalitet. Hvert stykke er blidt garvet, hvilket skaber en blød og delikat overfladetekstur, der gør følelsen af ​​vores produkter uforlignelig. Da læder er et naturligt produkt, adskiller hvert tilbehør sig lidt i farve eller udseende, hvilket gør hvert stykke unikt. Bemærk også, at vores brugte ægte læder reagerer forskelligt på kontakt med dit tøj, og dets udseende kan ændre sig over tid.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring GoldBlack?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.