Golden Concept

Alle anmeldelser

Golden Concept

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Golden Concept

For et mere gyldent liv The Golden Concept-mærket udvikler sig konstant, og de tilføjer altid nye, spændende produkter til deres sortiment. Deres kollektion af solbriller har den samme kompromisløse kvalitet og sans for detaljer, som kendetegner alle deres produkter, og vil være en unik tilføjelse til din garderobe. Kollektionen omfatter to forskellige styles, Baller og Rockstar, der hver fås i to forskellige farver, sort og brun. Håndværk, når det er bedst Golden Concept-solbriller er lavet udelukkende i hånden. Dette er en tidskrævende proces, hvor hver lille detalje behandles med ekstrem omhu.

Produkter
De elsker alle banebrydende teknologi. Og der er ingen tvivl om, at Apple Watch's funktioner er utroligt nyttige. Når du parrer dit Apple Watch med din iPhone, kan du levere notifikationer, foretage opkald, sende sms'er og køre apps. Det er genialt. Men på trods af de utroligt brugbare funktioner, har det futuristiske udseende på Apple Watch fået mange af de stilbevidste mennesker blandt os til at vælge mere traditionelle ure. For lad os se det i øjnene. Selvom Apple Watch er fantastisk på mange måder, kan det være svært at få det til at se godt ud med et jakkesæt.

Velgørendhed
Mere end 50 % af verdens børn lærer ikke at læse. Det vil Golden Concept Foundation arbejde for at ændre på. Puia, grundlæggeren og administrerende direktør for Golden Concept, og hans kone Raheleh er begge ivrige rejsende. De elsker at besøge forskellige hjørner af verden og opdage nye steder og kulturer. Men derved bliver de ofte konfronteret med ekstrem fattigdom. "Vi var ofte kede af kontrasten mellem dem, der har meget, og dem, der ikke har noget. Så vi besluttede at gøre noget for at hjælpe," siger Raheleh.

Golden Concept Foundation vil hjælpe børn i verdens fattigste områder med at få adgang til uddannelse. Ifølge Unesco bliver under halvdelen af ​​verdens børn og unge i dag ikke undervist i de mest basale læsefærdigheder.

"På mange områder har børn slet ikke adgang til uddannelse. Dette fordømmer dem til et liv i fattigdom. Vi vil fokusere på at bygge små, lokale skoler i fjerntliggende områder, hvor der er mest brug for hjælp," siger Raheleh.

Fatimas hånd - et symbol på beskyttelse
For at rejse penge til sagen har Raheleh og Puia designet en unik kollektion af armbånd til mænd og kvinder.

"Vi har valgt Khamsa-symbolet, også kendt som Fatimas hånd, som vores smykke. Det er et universelt symbol, der deles af mange samfund og menes at bringe held og lykke og beskytte mod fare. Det er præcis, hvad vi ønsker at gøre for børnene også, så det er det perfekte symbol," siger Raheleh.

Golden Concept Foundation vil arbejde sammen med lokale ikke-statslige organisationer for at sikre, at bæredygtig forandring opnås ved at ansætte lokalbefolkningen.

Khamsaen repræsenterer velsignelser, kraft og styrke og siges traditionelt at beskytte dens bærer mod skade.

"Disse armbånd er en perfekt gave til dig selv eller en du elsker. De bringer beskyttelse og velstand ikke kun til bæreren, men også til de små børn, der vil gå i den nye skole," siger Puia.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring ______?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.