Golf Apparel Shop

Alle anmeldelser

Golf Apparel Shop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Golf Apparel Shop

Golf Apparel Shop tilbyder golf- og tennis-livsstilsentusiaster de seks bedste golf- og tennismærker fra Perry Ellis International, LLC. Denne one-stop-butik tilbyder et bredt udvalg af det bedste, deres mærker har at tilbyde inden for golf- og tennistøj til mænd, kvinder, store størrelser og unge. Golf Apparel Shop har de smarte muligheder, du skal bruge for at se ud og yde dit bedste.

Sport i enhver form er normalt konkurrencedygtige fysiskeaktiviteter, der gennem lejlighedsvis eller organiseret deltagelse har til formål at bruge, vedligeholde eller forbedre fysiske færdigheder og evner, samtidig med at de giver underholdning til deltagere og i nogle tilfælde tilskuere. Forskellige sportsaktiviteter omfatter fodbold, yoga, svømning og endda golf for at nævne nogle få. Er du golfspiller og ønsker at købe golftøj og tilbehør? Hvis du svarede bekræftende, så er Golf Apparel en af ​​de online butikker, som du måske vil tjekke ud. 

Om Golf Apparel Shop
Golf Apparel Shop er et beklædnings- og modefirma med base i Californien, USA. Virksomheden blev dog grundlagt i 1987 af John Ashworth og Gerald Montiel. Golf Apparel hævder at fokusere på at tilbyde et udvalg af golfudstyr med produkter.

De hævder at tilbyde tøj fra forskellige mærker såsom PGA Tour, Callaway, Jack Nicklaus, Grand Slam, Ben Hogan og Zensah til mænd, kvinder og drenge. Virksomheden tilbyder produkter som poloer, shorts, overtøj og tilbehør som ansigtsskærme, hatte, handsker, bælter, håndklæder, hovedbeklædning, sokker, smertelindring, ben- og armvarmere, sports-bh'er, skumøvelsesbolde, boldmarkører og gavesæt.

Retur
Golf Apparel Shop accepterer returnering af uvaskede, ubrugte, ubeskadigede eller defekte varer. De refunderer købsprisen for ethvert ubrugt og ubeskadiget produkt, der returneres inden for 60 dage efter købet. Tilbagebetalinger skal ledsages af den originale kvittering og vil ske i form af den oprindelige betaling.

Alle produkter skal returneres i den originale emballage (hvis muligt) og med alt tilbehør for at sikre fuld kredit.

Golf Apparel Shop foretager gerne en engangsprisjustering, hvis en vare er sat ned inden for 14 dage efter din bestilling. Du skal sende en e-mail til os på support inden for 14 dages perioden. Differencen refunderes til din oprindelige betalingsmetode.

Hvis du gerne vil bytte en ordre, bedes du returnere dine originale varer med deres forudbetalte returlabel og afgive en ny ordre online. Du kan sende en e-mail til dem på support og inkludere både det originale og nye ordrenummer, og de frafalder returneringsomkostningerne.

For at oprette en forudbetalt returlabel, besøg venligst Golf Apparel Shop. Du skal blot udskrive den forudbetalte returlabel, sætte den på pakken og tage den med til nærmeste FedEx afleveringssted.

Bemærk venligst, at hvis du returnerer en vare med deres forudbetalte returlabel, vil et lejlighedsgebyr på 6,00 USD blive trukket fra din ordrerefusion.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Golf Apparel Shop?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.