Gosh

Alle anmeldelser

Gosh

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Rikke T.
Jeg købte et par GOSH lip liners. Jeg havde brug for noget med maksimal udholdenhed uden behov for at genanvende. GOSH læbeforinger rykker ikke! Jeg købte den røde og antikke rose. De pletter ikke ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  lip liners

  Jeg købte et par GOSH lip liners. Jeg havde brug for noget med maksimal udholdenhed uden behov for at genanvende. GOSH læbeforinger rykker ikke! Jeg købte den røde og antikke rose. De pletter ikke dine tænder. De overføres ikke til nogen, du kysser. De holder hele dagen. Jeg gik i seng for at teste den røde. Den blev ved hele natten! Kom ikke af på min pude og blødte ikke uden for min læbelinje eller! ende rundt om mit ansigt. Disse er ligesom tatoveringer! De rager bare ikke! indtil du beslutter dig for at tage den af. Jeg brugte en almindelig ansigtsserviet til at fjerne. Tusind tak GOSH. Jeg har tænkt mig at prøve de vandtætte øjenskyggepenne næste gang.


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Gosh

Kosmetikindustrien udvikler sig konstant, og i den forbindelse, er der et evigt stigende antal af brands og produkter som man kan vælge imellem som forbruger. At vælge de rigtige produkter kan have stor indflydelse på slutresultatet og derfor undersøger flere forbrugere i stigende grad ting som ingredienser, produktionsforhold, og anmeldelser fra andre kunder, før de vælger hvilket mærke de vil lægge deres penge hos. Især kundeanmeldelser kan give et troværdigt indblik i, om produkterne fungerer som de skal. Her på siden kan du læse mere omkring Gosh og se hvilke erfaringer andre kunder har gjort sig med denne virksomhed. 

Om Gosh
Gosh er et dansk kosmetik firma, med hovedkontor og produktion i Lynge, i den Nordsjællandske del af Danmark. Virksomheden blev oprindeligt stiftet i 1945 som en lægemiddelvirksomhed, men udviklede i løbet af 70'erne sine første makeup produkter. Hos Gosh siger de selv, at det er deres virksomhedsmission at tilbyde trendy produkter af høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris, til deres kunder i hele verden. I modsætning til andre kosmetikvirksomheder, så har de valgt at beholde deres produktion og udvikling i Danmark, hvor de har både deres hovedkontor, fabrik og lager. De fleste af deres produkter er allergicertificerede og virksomheden har et tæt samarbejde med Allergy Certified, hvilket er en international certificeringsorganisation, der sørger for at produkter lever op til en passende standard, så forbrugerne kan føle sig mere sikre i deres valg af allergivenlige produkter.
I dag er virksomheden internationalt anerkendt og Gosh produkterne sælges nu i mere end 65 forskellige lande verden over via deres egen netbutik, online affiliater, samt i fyiske butikker som Matas og Superdrug. 

Produkter og Services hos Gosh
Hos Gosh kan man  finde et bredt sortiment af makeupprodukter, samt en række forskellige produkter til hår og hudpleje. Virksomheden fokuserer på produkter af høj kvalitet, hvor man kan finde mange der er parfumefri, veganske, allergicertificerede, sulfatfri m.fl. Har man allergier eller særlige krav til sine kosmetiske produkter, så kan man anvende en søgefunktion på siden, til at finde produkter der passer til ens behov, som ikke indeholder eksempelvis stærke sæbestoffer som sulfater, hvilket flere og flere forbrugere søger at undgå. 
Udover produkter af deres eget mærke Gosh, så kan man på deres hjemmeside også købe produkter fra en række kendte danske personligheder såsom Irina the Diva, Pudderdåserne og Joan Ørting.
Beslutter man sig for at bestille produkter hos Gosh, så tilbyder de på hjemmesiden gratis fragt på ordrer over 249 DKK, hurtig afsendelse fra deres eget lager i Danmark, gratis returfragt, samt mange forskellige betalingsmulighder. Disse inkluderer Betalingskortene Visa, Mastercard, American Express, Viabill, samt den unikke danske betalingsløsning MobilePay, der lader brugerne betale via en mobil applikation.

Komplimenter, Klager og Tips til Gosh
Besøger du Goshs hjemmeside, når du er løbet tør for mineral foundation eller allergivenlig mascara? Har du tidligere prøvet andre af deres produkter, som du enten købte selv eller måske brugte du et gavekort, som du havde fået til deres netbutik? Om du er fast kunde hos Gosh eller blot har købt et par småting hos dette brand, så er vi meget interesserede i, at høre nærmere omkring din købsoplevelse her på siden, hvor man kan finde objektive kundeanmeldelser af en lang række forskellige makeup brands. På denne måde kan du både hjælpe virksomheden, såde kan se hvad de eventuelt kan forbedre, samt andre kunder, der overvejer at købe hos Gosh.