Govee

Alle anmeldelser

Govee

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Govee

Govee opsummerer perfekt, hvad vi har lavet hos Govee siden november 2017. De udvikler banebrydende LED-lys og smart home-enheder, der transformerer traditionel livsstil. Det gør de ved at være kundecentrerede. Det gør de ved at forpligte os til uovertruffen forskning og udvikling. Det gør de ved at demonstrere integritet, dristighed og passion i alt, hvad vi producerer.

At blive i båndbelysningsindustrien handler ikke kun om at genopfinde den traditionelle livsstil, det handler om at flytte grænserne for, hvad der er muligt med smarte enheder. De værdsætter innovation og vil fortsætte med at levere overlegen kundeservice, samtidig med at de skaber farverige og sikre produkter, der gør livet smartere.

Installation af LED-lysstrimler derhjemme
LED-lysbånd er en fantastisk måde at bringe liv til dit hjem. De kan forvandle hvide vægge og mørke hjørner til farverige, levende nuancer som solnedgangsorange eller fluorescerende blå. Du kan skabe en afslappende atmosfære til læsning eller skabe din egen natklubstemning til en hjemmefest.

Med LED kan du lege med dine omgivelser, som du vil. Du kan have dine egne fleksible LED-lyslister, som de berømte LED-lyslister fra TikTok, i dit eget hjem! Og hvad der er endnu bedre, du kan nemt selv opsætte disse LED-lysbånd!

Valg af de rigtige lys
Når du skal vælge belysning til dit hjem, er der et par faktorer, du bør overveje. Sørg for at finde et kvalitetsprodukt, der opfylder dine behov. Først skal du vælge, hvor lysene skal placeres, og derefter besvare nogle grundlæggende spørgsmål:

Hvordan sætter jeg LED-lysbånd op?
Når du har fundet det rigtige produkt, der opfylder alle dine behov, er du klar til at gå i gang! For at starte skal du bruge LED-lysstrimlen, en strømforsyning, en controller og nogle LED-ledninger eller loddefri stik. Nogle virksomheder tilbyder et LED-lysbåndssæt, der allerede indeholder alt, hvad du har brug for. Hvis du vil gøre alt selv, skal du være opmærksom på nogle detaljer, før du køber, som vi vil forklare nedenfor.

Strømforsyning
Strømforsyningen tilsluttes direkte til stikkontakterne i dit hjem og konverterer den høje AC-spænding, sandsynligvis 110 V eller mere, til en mindre jævnstrøm på 12 V eller 24 V, afhængigt af dine lys.

Generelt fungerer 12V lysstrimler op til 16,4 fod (5m) lange, mens 24V lysstriber kan være op til 32,8ft (10m) lange. Du bør ikke tilslutte flere lysstrimmelsegmenter til en enkelt strømkilde. Dette kan ende med at svække lysene eller endda beskadige dem på grund af spændingsfald og strømoverbelastning.

30 dages tilbagebetalingspolitik
Uanset årsagen er ubeskadigede produkter berettiget til fuld refusion inden for 30 dage efter leveringsdatoen til leveringsadressen. Når varen er returneret til Govees lager til inspektion, begynder refusionsprocessen.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Govee
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.