Gräwe

Alle anmeldelser

Gräwe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Gräwe

Firmaet Graewe er en familievirksomhed tæt på kunden. Med base i Luedenscheid distribuerer de køkken- og husholdningsprodukter i hele Europa. Virksomheden blev grundlagt i 1970 af Guenter Graewe.

I dag ledes virksomheden af ​​sønnen Mathias og et af hans barnebarn, Holm Graewe. I 2008 gik virksomheden ind i online-forretningen med succes. De leverer vi hurtigt og pålideligt til alle kunder, der er interesserede i deres produkter.

Til store og små kunder
Takket være vores højlager og logistik, der er optimeret ned til mindste detalje, er de i stand til at forsyne både store og små kunder. Fokus er på deres kerneforretning med cateringvirksomheder, forhandlere, hoteller og restauranter, uanset om det er en restaurantkæde eller den lille landsbyrestaurant ved siden af.
 
Kvalitet og punktlighed er deres topprioriteter. Da de er tæt på deres kunder, får de meget feedback og kan reagere hurtigt og specifikt på forbedringer i vores produkter. For individuelle tilbud står de til din rådighed.

Bestik og Co.
Deres kerneforretning ligger inden for bestik, hvad enten det er til kantiner, restauranter, privatehusholdninger eller indretningafhoteller, med over 20 bestikserier er der et stort udvalg.

Afhængigt af dine behov eller lejlighed rådgiver de dig gerne. Ikke desto mindre er vores sortiment udvidet markant i de senere år og er blevet mere mangfoldigt.

Fra hamburgerpresser til slibetilbehør til højkvalitets damaskknive dækker de en stor del til køkkenet.

Lang holdbarhed
Bestik er ikke deres eneste specialitet. Jerngryder fra deres egen produktion i Tyskland bliver mere og mere populære og er blevet en vigtig grundpille for dem i dag. Sund madlavning med afprøvede pander. Selv på bedstemors tid blev aftensmaden tilberedt med disse pander. Jerngryder er ideelle til f.eks. at svitse kødprodukter eller stegte kartofler. En ønskværdig bivirkning er det naturlige "non-stick lag", der dannes under brug. Den såkaldte patina.

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp. Vi er personligt her fra Tyskland til rådighed.
Det kan altid ske, at noget ikke passer. Dette er dog ikke noget at bekymre sig om!

Hvad er deres historie?
I 1970 realiserede hans drøm om selvstændigt arbejde og grundlagde virksomheden, som nu er baseret i Luedenscheid. Som ansat på en grydefabrik på det tidspunkt erkendte jeg behovet for køkkenredskaber og turde tage springet fra et trygt ansættelsesforhold.

Mange hårde år, spændende rejser og en masse held var på hans side. I 1992 overdrog virksomheden til hans to sønner Mathias og Ulrich Graewe, som videreudviklede den med stor flid og utrætteligt engagement. Siden 2019 har tredje generation fulgt i hans fodspor. Holm Graewe bliver også administrerende direktør.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Gräwe
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.