Great Little Trading

Alle anmeldelser

Great Little Trading

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Great Little Trading

Great Little Trading blev grundlagt i 1996 af to forældre for at levere svære at finde praktiskeprodukter for at hjælpe forældre med at skabe et lykkeligt og organiseret hjem. Far til tre og administrerende direktør Jamie Reeve overtog GLTC i 2004 og har siden forvandlet brandet til en succesfuld britisk virksomhed, der designer og fremstiller en unikkollektion af produkter af høj kvalitet, som ungefamilier virkelig har brug for.

Deres mål er at inspirere og hjælpe forældre med at få mest muligt ud af deres barndom og hjem. Deres sortiment fokuserer på tre hovedområder: flot, vigtigt trælegetøj, der inspirerer til læring gennem leg; smart opbevaring til at hjælpe forældre med at organisere og forenkle deres hjem; og veldesignede børnehavemøbler og tilbehør til at skabe det perfekte rum for børn at vokse, lege, lære og sove.

Praktiske produkter
Great Little Trading designer og producerer nyttige, smukke produkter, der tjener en plads i dit hjem. Deres legetøj inspirerer til fantasi, sjov, leg og udvikling, og deres møbler tilpasser sig og vokser med din families skiftende behov. Deres produkter ser godt ud i ethvert rum og vil holde gennem dine børns tidlige år, så de vil stadig være nyttige og smukke længe efter, at dine børn har fløjet reden.

Great Little Trading ved, hvad der virker – og hvad der ikke gør. De designer og fremstiller de produkter, som de som forældre har brug for hver dag i vores eget hjem. De tester alt, hvad vi laver, og vi sælger kun det, der er smukt, funktionelt, brugbart og smart.

Bæredygtighed
Som forhandler, der tilbyder produkter til forældre og børn, er det vigtigt for Great Little Trading at gøre deres del for at minimere miljøpåvirkningen fra deres virksomhed og bevare deres smukke planet til næste generation.

De arbejder løbende på at lave forbedringer og evaluere deres nuværende måder at arbejde på. Selvom de allerede har gjort store fremskridt, ved de, at de ikke er perfekte og stadig har flere skridt at tage.

Hvert produkt, de laver, er designet til at modstå tidens tand. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og designet til at holde. Fra legetøj, der kan videregives som familiens arvestykker til opbevaringsmøbler, der vil vokse med din familie, er det vigtigt for dem, at deres produkter vil være i dit hjem i mange år fremover.

I takt med at deres passion for at bevare vores planet vokser, vokser deres produktsortiment også. Fra træalternativer til engangsadventskalendere til produkter, der vækker børns interesse for miljøet, tænker de konstant på, hvordan de kan opmuntre den næste generation til at passe på deres vidunderlige planet.

Det, der foregår i baggrunden for at lave deres produkter, er også vigtigt for Great Little Trading. Bæredygtigetrækilder og holdbarematerialer af høj kvalitet er nøglen til deres udvikling af bæredygtige initiativer. Størstedelen af ​​deres produktsortiment er lavet af træ, som er biologisk nedbrydeligt i modsætning til plastikalternativerne på markedet.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Great Little Trading
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.