Greatskin

Alle anmeldelser

Greatskin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Greatskin

Kollagen er en vigtig byggesten i hud, knogler, muskler, sener og ledbånd og er formlen for sund, smidig hud. Efter en alder af 25 begynder produktionen af ​​dette vigtige protein dog at falde, og din hud begynder at se ældre ud.

Derfor er markedet for kollagencremer også stort.

Desværre kan du ikke forny din hud ved at påføre kollagen udefra. Kollagenmolekylerne er for store til at blive absorberet af huden. Så det er faktisk sådan, at skønhed kommer indefra.

Greatskin udfordrede vores ernæringseksperter til at skabe et effektivt hudprodukt i form af et kollagenrigtsupplement. Op til 1000 mg kollagen per kapsel, kombineret med C-vitamin, som er vigtigt for normal kollagendannelse, hyaluronsyre, som binder vand til kollagenet og fugter huden, og biotin og riboflavin, som er særligt vigtige. for at opretholde normal hud.

Denne unikke kombination gør Greatskin til et af de hurtigst voksende kollagenprodukter i Norden, som bruges af tusindvis af kvinder (og nogle mænd) hver dag.

Om GreatSkin
Greatskin er på få år blevet en af ​​de førende leverandører af naturmidler, helseprodukter og kosttilskud i Skandinavien. De udvikler vores egne unikke kosttilskud, skræddersyet til nordisk liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Sådan udvikler de deres produkter
De kombinerer naturlige råmaterialer med egenskaber, der er bevist i en lang række forskningsstudier og sætter dem sammen på en innovativ måde. Forskning er grundlaget for alt, hvad de gør. Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. De stiller høje krav til friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er ledsaget af et analysecertifikat, som efterfølgende verificeres. .

Sundhed direkte i din postkasse
Friskhed er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres virkninger. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​deres produkter, sendes de derfor direkte hjem til dig. De sidder aldrig på en butikshylde og mister deres effekt.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning af friske kosttilskud direkte hjem til dig – de løber aldrig tør, og du behøver aldrig bestille noget nyt.

Deres mål er altid at give dig kundeservice i top.

Hvem passer Greatskin til?
Greatskin er designet til kvinder og mænd over 30 år, som ønsker at bevare en ung og smidig hud. Produktet indeholder hyaluronsyre, som er med til at opretholde fugtbalancen i huden. Greatskin anbefaler, at du tager to kapsler om dagen i 4-6 måneder for at opnå en effekt.

Hvis du er følsom over for nogle af ingredienserne i vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer en læge, før du tager dem.

Greatskin anbefaler at starte din dag med to kapsler, men de kan også tages senere på dagen.

Der er en aldersgrænse på 18 år for at bestille alle vores produkter.

Kan jeg tage GreatSkin, hvis jeg er på medicin?
Greatskin's produkter består udelukkende af naturlige ingredienser, der har vist sig ikke at have nogen bivirkninger i kroppen. De kan dog ikke garantere, at visse lægemidler ikke vil blive påvirket af midlerne i Greatskin. Derfor anbefaler de, at alle vores kunder, der tager medicin, spørger deres egen læge til råds vedrørende kosttilskud. Vær særlig forsigtig med medicin mod forhøjet blodtryk eller hjerte-kar-sygdomme.

Har GreatSkin nogen bivirkninger?
Produktet indeholder kun naturlige midler, der ikke giver bivirkninger. De anbefaler dog, at du konsulterer en læge, hvis du er følsom over for nogle af ingredienserne.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Greatskin
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.