Green Man Gaming

Alle anmeldelser

Green Man Gaming

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Green Man Gaming

Green Man Gaming elsker spil. De elsker dem så højt, at de har brugt det sidste årti på at sælge, handle, støtte og udgive dem. Med millioner af kunder bag dem har de set enhver stor succes og enhver fiasko. De er her for at gøre spil fantastiske. Uanset om du leder efter en udgiver, en partner eller en virksomhed, har de den ekspertise, værktøjer og folk, du har brug for til at navigere i den stadigt udviklende spilindustri. Bliv offentliggjort. Få en partner. Tilmeld dig deres butik.

Butikken
Det hele startede med deres butik. De har kørt det i 10 år nu, og de er ret stolte af det. Hvis du vil sælge spil, så gør det hos Green Man Gaming. En virkelig global butik med et brancheførende marketingteam, der gør din eksponering til salg over hele verden.

Digitalt partner
Ikke to projekter er ens. De laver skræddersyede planer, der passer til dine behov. De tilbyder en række tjenester lige fra digitalt salg til marketingstrategier og kampagner, licens- og skattestyring til B2B-partnerskaber og stort set alt derimellem for at få dig derhen, hvor du vil hen. Lad os tale om, hvad i kan opnå sammen.

Udgivelse
Green Man Gaming er et forlag med detailhandel i blodet. Det er det de er. Det betyder, at de er eksperter i markedsføring og salg af spil over hele verden. Fantastiske spil er lavet af passionerede mennesker og gode partnerskaber. Når du arbejder med dem, får du uovertruffen adgang til markedsdata, priser og distribution på hver platform og et helt team af mennesker, der elsker spil.

Retur
Dette er deres "almindelige" engelske version af den juridiske aftale i deres vilkår og betingelser, som kunder skal acceptere for at kunne registrere sig hos GMG-tjenesten og købe spil.

Visse begrænsninger gælder for produkter solgt gennem tjenesten, som muligvis ikke gælder for fysiske varer. Refusion vil ikke blive udstedt, hvis du er utilfreds med produktet, eller hvis din computer ikke opfylder minimumskravene til produktet. Køb foretaget ved hjælp af en proxyserver, VPN eller lignende teknologi virker muligvis slet ikke og kan muligvis ikke refunderes.

Retur for EU-kunder
Hvis du er bosat i Den Europæiske Union, og du køber et produkt, kan forbrugerbeskyttelsesbestemmelserne (fjernsalg) 2000 gælde, og du har ret til at annullere dit køb inden for fjorten kalenderdage fra dagen efter købsdatoen (den "Fortrydelsesfrist"). Du mister din fortrydelsesret, hvis du begynder at downloade dit Produkt inden udløbet af fortrydelsesperioden, eller hvis leveringen af vores tjenester er startet (f.eks. hvis du har fået udleveret aktiveringsnøglen til Produktet). Bemærk venligst, at hvis du køber tjenester fra os, vil leveringen af vores tjenester begynde umiddelbart efter modtagelsen af vores købsbekræftelses-e-mail. Hvis du ønsker at fortryde dit køb inden for fortrydelsesperioden, bedes du kontakte kundeservice. Hvis du fortryder dit køb inden for fortrydelsesfristen, refunderer vi din købspris.

Green Man Gaming vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside