Grenco Science

Alle anmeldelser

Grenco Science

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Grenco Science

Grenco Science kombinerer overlegen funktionalitet med bekvemmeligheden ved transport. Deres mål er at skabe højtydende vapes med innovativteknologi til en pris, som alle har råd til. G Pen har gennem sit moderselskab Grenco Science® lanceret Charity Series, en samling af produkter knyttet til non-profit organisationer, hvor en del af nettoprovenuet fra hvert køb doneres. De lancerede også Artist Series, en række samarbejder med brancheførende kunstnere og brandambassadører.

1 års garanti
Hos Grenco Science står de bag deres produkter og tilbyder 1 års garanti på elektroniske komponenter.

Udvalget omfatter G Pen Elite Vaporizer™, G Pen Pro Vaporizer™, G Pen Gio Battery™, G Pen Nova Battery™, G Pen Nova LXE Battery™, G Pro Vaporizer™, G Pen Battery™ , det originale microG Battery™, microG Battery™, G Slim Battery™, G Pro-kablet USB-oplader, G Pen Gio-kablet USB-oplader, G Pen Nova-kablet USB-oplader, G Pen Charging Kit™, den originale microG Charging Kit™, microG Charging Kit™ og G Pen Wireless USB Charger™. Dette inkluderer enhver specialudgave eller kunstnerserieversioner af disse produkter.

Send en e-mail til os på info@grencoscience.com fra den e-mailadresse, du brugte til at afgive din ordre. Du vil modtage et svar inden for 2-3 hverdage for at koordinere en udskiftning. Efter at du har sendt din defekte enhed, skal der gå mindst 7-10 hverdage til behandling. Du skal returnere den defekte enhed til os på den måde, du har valgt, og vi vil dække omkostningerne ved at sende erstatningsenheden tilbage til dig.

Hvis du har købt enheden hos en af ​​deres autoriserede forhandlere eller andre detailvirksomheder, bedes du opbevare din kvittering som købsbevis, da dette vil være nødvendigt for gratis udskiftning. Uden et gyldigt købsbevis vil der blive opkrævet et håndterings- og ekspeditionsgebyr for ombytningen.

Annullering, returnering og bytte
Grenco Science's hovedmål er at sikre sig, at køber er fuldt ud tilfreds med sit køb. Hvis køberen af en eller anden grund ikke er tilfreds med varerne købt fra deres hjemmeside, har de ret til at returnere produktet (inden for 7 hverdage efter modtagelsen af produktet) for en ombytning eller kredit, der kan bruges til fremtidige køb.

Der gives ingen tilbagebetaling. Køber behøver ikke oplyse en begrundelse. Meddelelse om bytte eller returnering skal være skriftlig; en e-mail vil være tilstrækkeligt:Info@GrencoScience.com. I tilfælde af returnering eller ombytning kræver de, at du returnerer varerne til os for egen regning. Af hygiejnemæssige årsager betragtes alt købt tøj og hatte (inklusive men ikke begrænset til: T-shirts til mænd/damer, tanktop til mænd/damer, Snapbacks, Beanies, Pullover Hættetrøjer) som endeligt salg. Kreditter/ombytninger/returneringer accepteres under ingen omstændigheder. Mysterieæsker eller bundter betragtes også som endeligt salg og kan ikke returneres.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Grenco Science?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.