Grey

Alle anmeldelser

Grey

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Grey

Grey indeholder en kostfiber fra islandsktang. Disse alger er rige på værdifulde ingredienser og indeholder flere mineraler, vitaminer og sporstoffer end noget andet naturligtprodukt. Med deres høje indhold af antioxidanter beskytter de desuden huden mod celleskadelige frie radikaler. Huden absorberer de værdifulde ingredienser og spreder deres effekt med en mærkbar følelse af velvære.

De alger, Greyvi bruger, kommer udelukkende fra økosystemet i de islandske fjorde og høstes skånsomt og bæredygtigt kun hvert andet år samme sted. Kun delen over regenereringsområdet af algen fjernes, så den kan spire igen og igen. Dette begrænser tilgængeligheden af ​​dette naturlige produkt. Algerne er fuldstændig ubehandlede og deres biologiske værdi bevares.

HAVETS KRAFT PÅ DIN HUD
GRÅ betyder naturlig hudpleje uden cremer. Grey har fundet en måde at fange havets beskyttende og plejende egenskaber i et stof: I verdens første naturligt nærendestof, Vitadylan™. Dens sammensætning er helt unik: Den består af fire fibre, inklusive fibre fra tang og zink. Hudens naturlige fugt frigiver algernes og zinkens livsvigtige stoffer og der sker en aktiv udveksling mellem fibre og hud: Huden plejes og beskyttes på en naturlig måde.

MEDICINSKE ZINKOXIDFIBRE
Ud over algefibrene indeholder Vitadylan™ også en fiber af medicinsk zinkoxid. Zink er det mest indflydelsesrige sporstof for deres velvære. Det er essentielt for immunsystemet, sansefunktioner og stofskiftet. Det sikrer regenerering af huden og beskytter den mod skadelige UVA- og UVB-stråler, der kan skade deres hudceller. Den antiinflammatoriske effekt er også gavnlig for personer med følsom hud eller hudsygdomme. Zinkoxid har også antibakterielle og lugtreducerende egenskaber, der får tekstiler til at føles friske i længere tid.

BÆREDYGTIG PRODUKTION OG HOLDBAR KVALITET
Grey ønsker kun at producere bæredygtigttøj, der er skånsomt mod huden og miljøet. Derfor bruger de ikke bomuld, men modal. Denne bøgetræfiber er produceret på en særlig bæredygtig måde og er meget blødere end bomuld. Det er derfor, du ikke ønsker at tage din Grey af igen.

Vitadylan™ er blandt andet fremstillet ved hjælp af den miljøvenlige Lyocell-proces. Dette blev endda tildelt den europæiske miljøpris i kategorien "bæredygtige teknologier". Deres råvareleverandørs produktionsmetode opfylder de højeste standarder med hensyn til bæredygtighed og kvalitet. I en hemmelig og patenteret proces inkorporeres algerne og zinken direkte i cellulosefiberen, så deres virkning bevares selv efter talrige vaske. Grey holder længere end uberegnelige modetrends.

Grey
De har udviklet verdens første stof, der naturligt plejer din hud: Vitadylan™. Den består af blandt andet islandsk tang og zinkfibre og nærer huden naturligt med vitamin A, C og E samt mineraler fra tang. Daglig hudpleje uden creme.

Materiale
De ønsker kun at producere bæredygtigt tøj, der er godt for huden og miljøet. Derfor bruger de ikke bomuld, men modal. Denne fiber, der stammer fra bøgetræ, er produceret på en særlig bæredygtig måde og er meget blødere end bomuld. Det er derfor, du ikke ønsker at tage din GRÅ af.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Grey?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.