Grooming Lounge

Alle anmeldelser

Grooming Lounge

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Grooming Lounge

Hvem er Grooming Lounge?
Grooming Lounge har hjulpet mænd med at se og føle sig smukkere og mere selvsikre siden 1999. De får denne magi til at ske ved hjælp af deres ikoniske Barbershop & Men's Spa, Grooming Lounges prisvindende sortiment af Barber-skabte herreplejeprodukter og deres best-in-class websted (som du tilsyneladende allerede kender til).

Grooming Lounge produkter
Deres udvalg af plejeprodukter til mænd fra top til tå er udviklet, godkendt og brugt hundredvis af gange dagligt i deres legendariske Barbershops & Spa. Grooming Lounge-produkter er lavet af barberere, vinder tonsvis af priser og er altid 100 % garanteret.

Den originale og ultimative plejedestination for mænd, deres butik byder på atmosfæren af ​​en klassisk barbershop sammen med tjenesterne fra en fuld-on spa. Haircuts, Hot Lather Shaves, Manicures, Skin Care og mere leveres via det mest talentfulde og gæstefokuserede team i branchen.

Eksklusive plejeprodukter
Grooming Lounge er din one-stop-shop for det fineste udvalg af eksklusive plejeprodukter til mænd. De tilbyder premiumhårpleje til mænd, hudpleje, barbering, skægplejeværktøjer og alt derimellem fra førende mærker, herunder Acqua di Parma, Jack Black, Kiehl's, Malin + Goetz, Molton Brown og mere. De producerer også en komplet serie af plejeprodukter til mænd, der bærer Grooming Lounge-emblemet og navnet. Alle disse løsninger blev udviklet, testet og godkendt af deres ekspertteam og lavet med de fineste ingredienser for at højne mænds skønhed og selvtillid. Som landets bedste leverandør af plejeartikler til mænd, er vi stolte af at tilbyde klassens bedste produkter, der leverer de resultater, du ønsker.

Tilbagebetalings politik
Grooming Lounge fører plejeprodukter af højeste kvalitet til mænd, men de forstår, at nogle gange produkter bare ikke "passer" eller opfylder en specifik forventning. I et sådant tilfælde har de udviklet nogle returpolitikker, der er ret retfærdige og enkle. Brug venligst et øjeblik på at gennemgå vores politikker nedenfor.

Disse kan returneres inden for 60 dage efter købsdatoen for fuld tilbagebetaling til betalingsmetoden. Produktet må kun returneres i ny, ubrugt stand, i original emballage, samme stand som solgt, med ubrudte forseglinger, hvis de findes, og med al litteratur og fabriksplomber på plads.

Grooming Lounge tilbyder 100 % garanti på deres egne produkter uden spørgsmål inden for 60 dage. Bare e-mail os, så giver de en øjeblikkelig butikskredit for at prøve noget andet. Det er rigtigt, du behøver ikke engang at sende noget tilbage! Du skal have en konto hos dem for at modtage butikskreditten.

Tak fordi du læste om Grooming Lounge
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Grooming Lounge kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.