Grossisten

Alle anmeldelser

Grossisten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Grossisten

Når man leder efter en masse forskellige ting, om det så er tøj, elektronik, køkkenmaskiner eller noget andet. Så kan det ofte kræve lang tid, at finde forskellige hjemmesider og butikker som der har en stor mængde forskellige produkter til rådighed. At finde den rette butik bliver endnu sværere, hvis man leder efter noget i Danmark, eller hvis man leder efter et sted som ikke har lange leveringstider.

Om Grossisten
Med mere end 20 års erfaring inde for produktion, der forsøger at have de laveste priser til rådighed. Her prøver de at holde deres varer billigere end andre detailbutikker og netbutikker. Udover dette prøver de også på at gøre det så nemt som muligt, for dig at finde det du leder efter. Der er meget stor sandsynlighed for at de har lige det du skal bruge, uanset hvad for en kategori det tilhører.

Produkter og tjenester
Grossisten er en netbutik der har mange forskellige produkter til salg. Dette inkluderer tøj med forskellige formål. Som for eksempel hverdagstøj, træningstøj og andet. Derudover sælger Grossisten også tilbehør og udstyr til forskellige ting. Der er personlig pleje produkter som parfumer, makeup, barberskrabere og andet. Der kan også købes tøj til børn, pusletasker, barnevogne, legetøj og en stor række andre produkter. Disse slags ting er dog ikke kun det Grossisten har til rådighed, det er også muligt for dig at købe tøj, køkkenmaskiner, cykeltilbehør, legetøj til kæledyr og rigtig meget mere. Hvis du mangler noget inde for en specifik kategori, så er der stor sandsynlighed for at Grossisten sælger det. Hvis du vælger at blive et Grossisten medlem, så får du rabat på mange er deres produkter, dette kan være helt op til 80% billigere.

Kundeservice og klager
Hvis du har spørgsmål eller klager til Grossisten, så har du flere forskellige muligheder for at spørge dem. Dette kan gøres på deres kontaktside, hvor du kan skrive en besked til dem. Du kan dog også sende en email direkte til info@grossisten.dk, hvor du så vil få svar inde for 48 timer. Hvis du har brug for svar hurtigere eller hvis du foretrækker at ringe, så kan dette gøres til 29 11 41 50. Deres side indeholder også information om deres historie og en del andet. Dette og mere kan du læse om på deres hjemmeside. Hvis du gerne vil følge dem på sociale medier, så kan dette gøres på Facebook og Instagram.

Anmeldelse
Har du købt fra Grossisten før? Vi vil gerne høre hvordan din oplevelse var. Dette kan du skrive om her, hvor din og andres mening om Grossisten, vil gå til én samlet vurdering af tjenesten. Hvis du vælger at skrive en anmeldelse, så er den offentlig, så folk kan bruge din anmeldelse til at vurdere, om de burde eller ikke burde købe fra Grossisten. Du kan vælge at skrive om alt fra deres varer til deres kundeservice.