Gulv & Flise Eksperten

Alle anmeldelser

Gulv & Flise Eksperten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Gulv & Flise Eksperten

Gulv & Flise Eksperten er et af de største varehuse og onlinebutikker i Skandinavien inden for gulvbelægning, fliser og gør-det-selv sanitet. De tilbyder altid et bredt udvalg af produkter til de bedste priser. Har du brug for rådgivning, hjælper vores kvalificerede personale dig gerne med tips og forslag.

Dem, der står stille, bliver hurtigt overhalet. De er hele tiden i bevægelse, udvikler virksomheden og finder nye måder at tiltrække og fastholde deres kunder på. Men Gulv & Flise Eksperten gør det ikke som alle andre. Deres fremgang er baseret på at turde gøre tingene anderledes, og de tror på, at alt er muligt! De går vores egen vej – og det er godt!

At tænke utraditionelt er noget, Gulv & Flise Eksperten er gode til. Så når andre forsøger at minimere deres lager, fokuserer de på at fylde vores 13.000 kvadratmeter store lager. Når det er almindeligt at købe fra underleverandører, afbryder de mellemmanden og køber direkte fra fabrikken (og sænker priserne!). Når de fleste er nærige med inspiration, tager vi initiativ til at bygge mere end 200 rummelige miljøer i deres butikker, så du som kunde virkelig kan se og mærke materialerne og løsningerne.

Hvorfor gør Gulv & Flise Eksperten dette? Ja, for vi kan fornemme, at det bliver værdsat. Af samme grund tilbyder de et meget bredt sortiment, for videønsker, at der skal være noget for enhver smag, uanset deres behov!

Uden kunden er Gulv & Flise Eksperten ingenting, og derfor stræber de hele tiden efter at blive bedre! De udvider deres sortiment, arbejder med specialordrer, udvikler deres egne produkter, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Gulv- og Fliseekspert er en specialbutik, og det vil de gerne beholde med al den ekspertise og viden, der følger med. Gulv- og fliseekspert er den danske afdeling af Golvpoolen AB i Sverige. Golvpoolen har i dag 5 butikker/showrooms i Malmø, Helsingborg, Gøteborg, Ørebro og Væsterås med et areal på ca. 13.200 kvadratmeter og et lager på ca. 8800 kvadratmeter i Trelleborg med mere end 20.000 pallepladser. Gulvogfliseeksperten.dk gik online i 2016 og er nu en stor spiller på det danske marked for gulve, fliser og gør-det-selv sanitetsartikler.

Kvalitetsprodukter
Produkter og udstilling i al ære, men uden vores gode medarbejdere ville vi have det svært. Erfarne og serviceorienterede, de gør alt, hvad de kan for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Nogle gange er det nemt, nogle gange er det svært – men aldrig umuligt!

Det er vigtigt for Gulv & Flise Eksperten, at uanset om vores kunder ringer til lageret i Trelleborg, er i butikken eller webshoppen eller taler med vores kundeservice, så føler de sig velkomne og får svar på alle mulige og umulige spørgsmål. Derfor vælger de deres personale med stor omhu. De behøver ikke nødvendigvis at have en håndværks- eller indretningsbaggrund, selvom mange har, men de skal have viljen til at lære, udvikle sig og tage ansvar.

Gulv & Flise Eksperten ved, at virksomheden klarer sig godt, når medarbejderne gør det godt. Derfor er det naturligt for dem at tage hånd om dem, der har valgt at dele deres erfaring og viden med os. For de er alle en del af Golvpoolens fremgang.

Din mening er vigtig
Skriv en anmeldelse vedrørende din erfaring med Gulv & Flise Eksperten idag.