Hambedo

Alle anmeldelser

Hambedo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hambedo

Hambedo's motto hos er at sælge trendy, tidløs og klassiskvægkunst og produkter for at skabe en smuk og personlig atmosfære. Hambedo er også hjemsted for mange unikke kunstnere, fotografer, grafiskedesignere og illustratorer. De leverer elegant vægkunst til ethvert hjem med kunden og kunstneren i tankerne. Udover en e-handelsbutik i verdensklasse tilbyder Hambedo også kunstnere og fotografer muligheden for at nå verden.

Trendy plakater og vægkunst til ethvert rum.
Gør det som mange andre og bestil dine plakater og malerier hos Hambedo. Lad dig overraske og skab din helt egen og unikke væg med billeder. Her finder du vægkunst og plakater til stue, køkken, børneværelse, entré og soveværelse. Med lave priser, et stort sortiment, god kundeservice og hurtige leveringer er der ingen tvivl om, hvor du skal henvende dig for at modernisere din bolig. Kunden er deres alt!

Smukke og elegante rammer
Indram dine plakater med deres smukke rammer. Træ er det mest almindelige og populære materiale, de bruger til deres rammer. Det giver en solid følelse. Den mest almindelige træsort til vores rammer er fyrretræ, og de fås i en række forskellige farver. Metalrammer er også populære, hvis du vil have den tyndest mulige ramme uden at miste stabiliteten. Alle deres træ- og metalrammer leveres med plexiglas.

Om Hambedo
Hambedo er dedikeret til at levere vægkunst af høj kvalitet. Gennem deres unikke samarbejde med passionerede og kreative kunstnere er de i stand til at sælge plakater og tilbehør over hele verden. De tilbyder overkommelige priser, et bredt udvalg af produkter, uovertruffen service og hurtig levering. For os er kunden alt!

Hvor lang tid tager leveringen?
Enhver ordre afgivet før kl. 17.00 vil normalt blive afsendt samme dag. Normal leveringstid er 1-5 hverdage.

Ordrebekræftelse
Når du afgiver din ordre, vil der altid blive sendt en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, du opgav ved afgivelsen af ​​din ordre. Du vil også modtage en forsendelsesbekræftelse, når din ordre er afsendt. Hvis du ikke har modtaget disse bekræftelsesmails, så tjek din spam-mappe. Hvis du stadig ikke kan finde dem, bedes du kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Hvis du gerne vil returnere en vare, skal du blot kontakte dem, og du vil modtage en e-mail med yderligere instruktioner. Hvis du returnerer en vare i den normale returperiode, er du selv ansvarlig for returfragten. Hvis der er en defekt eller fejl ved produktet, eller andre problemer med returneringen af ​​varen, dækker de omkostningerne ved returneringen.

Garanti
Hambedo sælger alle produkter med et års garanti. Produktgarantien dækker funktionsfejl, der opstår i garantiperioden. Din faktura/garantibevis er det samme dokument for nemheds skyld. Dette dokument følger med leveringen som en del af din ordre. Gem dette dokument, da det er nødvendigt for at gøre krav på din garanti eller for at fremsætte et krav.

Tak fordi du læste om Hambedo
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Hambedo kan tilbyde dem samt deres serviceniveau. Vi glæder os til at læse din anmeldelse.