Handmade Piece

Alle anmeldelser

Handmade Piece

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Handmade Piece

Handmade Piece er dedikeret til at forvandle dit hjem til et privat og unikt kunstgalleri med fantastiske oliemaleri-reproduktioner af museumskvalitetsmesterværker, der forstærker den kunstneriskesmag i dit opholdsrum. De fokuserer på reproduktioner af lærredskunst, alt håndmalet af over 100 professionelle og talentfulde malere. De bruger også miljøvenlige oliefarver, slidstærkt (400 gsm) hørlærred og trærammer af høj kvalitet for at sikre, at du får en indrammet malerigengivelse, der er over forventning og tro i forhold til farver, detaljer, teknik og helhedsindtryk. Det kommer meget tæt på det berømte originale maleri, du elsker.

Handmade Piece tilbyder dig det største udvalg af reproduktioner af oliemaleri til salg, med gratis forsendelse over hele verden. Velkommen til at bestille en reproduktion af høj kvalitet online. Hvis du gerne vil bestille et maleri, der ikke er på listen, kan du anmode om en reproduktion af et eksisterende maleri eller få lavet et maleri ud fra et fotografi i dit foretrukne reproduktionsmedium og stil. Fra Van Gogh til Klimt, klassicisme til impressionisme, vores kunstnere kan gengive ethvert berømt maleri for dig.

TOP KUNSTNERE
Handmade Piece arbejder kun med erfarne kunstnere, hvoraf de fleste har malet berømte kunstreproduktioner i over 20 år og har deres egne atelierer for at garantere museumskvalitet oliemaleri reproduktioner. Fortæl os blot dine ønsker.

FOTOVISNING FØR FORSENDELSE
Handmade Piece tilbyder gratis billeder i høj opløsning af alle de endelige malerireproduktioner inden forsendelse. De tilbyder også gratis revision af malerier, hvis du har brug for retouchering. Kunstnere kan rette alt til din næste forhåndsvisning. Du vil modtage den endelige gengivelse, du så. BESTIL KUNSTVERK MED

HandmadePiece har mere end 500 typer klassiske og moderne stel. Du kan vælge en smuk ramme online, der matcher din malerireproduktion. De pakker og sender det indrammede oliemaleri i en robust trækasse. Den er klar til at hænge. Nyd dit mesterværk!

DIREKTE FRA PROFESSIONEL KUNSTNER
Handmade Piece er ikke involveret i videresalg. De er selv kunstnere. Næsten alle vores kunstnere har over 20 års erfaring med at skabe oliemalerier. Nogle af vores topkunstnere har været i branchen i over 30 år!

Med over 500 rammestile at vælge imellem, er du sikker på at finde en ramme, der matcher det maleri, du har bestilt.

Handmade Piece kan håndtere ekstra store oliemalerier med rammer (bredde over 2 meter) og arrangere verdensomspændende forsendelse til din leveringsadresse.

Uanset hvilket billede du har, uanset størrelse eller stil, hvilken ramme du ønsker, uanset om du ser det på deres hjemmeside eller ej, så fortæl os dine ønsker, og de vil altid opfylde dem.

NUL RISIKO OG HØJ KVALITET DU KAN SE
Handmade Piece er formentlig det eneste online galleri, der gerne tilbyder dig digitale billeder af det færdige kunstværk til godkendelse inden forsendelse. VDei garanterer også en 60 dages pengene tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds. Intet galleri ville gøre dette uden enestående kvalitet.

Tak fordi du læste om Handmade Piece
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Handmade Piece kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.