Happy Horse

Alle anmeldelser

Happy Horse

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Happy Horse

Hos Happy Horse finder du alt hvad du skal bruge indenfor rideudstyr nær Fredericia. De fører et stilfuldt udvalg af rideudstyr og ridetøj fra nogle af de bedste mærker i rideudstyrsverdenen. De fører ikke kun tøj, men de har også et stort udvalg af almindeligt udstyr og alt til hestepleje, som du kan vælge imellem. Som en lille virksomhed er vores mål at yde den bedste kundeservice. Hver kunde betyder virkelig noget for os, og de håber, at du finder din shoppingoplevelse hos os fornøjelig og nem. De stræber konstant efter at introducere nye mærker, produktinnovationer og forbedre den service, du modtager før og efter, du har afgivet din ordre. De har en butik nær Fredericia.

Stort udvalg af prisvenligt rideudstyr i topkvalitet
Happy Horse har et stort udvalg af rideudstyr i Fredericia og online til begyndere og øvede, krævende ryttere samt hesteudstyr i alle størrelser. Fordi rideudstyr kan være et dyrt køb, gør vi hos Happy Horse det meget vigtigt at holde priserne overkommelige for alle. De bestræber os hele tiden på at have det rigtige udstyr, hvad enten det er til den daglige træning, en tur i skoven eller om du skal til stævne – uanset om det er dressur, spring, militær eller noget helt andet.

Med over 30 års erfaring som rideudstyrsbutik.
Happy Horse står altid klar til at hjælpe dig. Du kan besøge os i deres butik i Fredericia, hvor deres personale vil give dig gode råd og en masse erfaring indenfor heste- og rideudstyr. I vores eres har de ofte gode tilbud, som du ikke kan få i webshoppen. Lad dig inspirere af blandt andet vores Catago og Kingsland samt et stort udvalg af andet spændende rideudstyr.

Og der er altid kaffe på en kande, som du kan nyde, mens du vandrer rundt i butikken! Takket være deres gode relationer til deres leverandører, kan de ofte få præcis det, du har brug for. Hvis du ikke kan finde det, du har brug for i deres webbutik, hjælper deres kundeservice med glæde. Du kan enten ringe til dem i åbningstid eller kontakte dem via kundeservice@happy-horse.dk. Har du andre ønsker end det brede sortiment, som Happy-Horse.dk lige nu kan tilbyde, imødekommer de gerne dine specielle ønsker.

Hvis varen ikke falder i din smag eller ikke passer ordentligt, kan du printe en returlabel for at sende varen retur til os.

Du klæber blot etiketten på pakken og afleverer pakken i enhver GLS pakkeshop, så kommer GLS og sørger for resten.

Glem ikke at vedlægge en udskrevet returseddel og derefter skrive, at du ønsker at gøre brug af deres 14 dages fortrydelsesret og få dine penge tilbage. Ved reklamation skal fejlen beskrives.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Happy Horse
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse. Fortæl om din overordnede oplvelse fra start til slut og husk de små detaljer.