Happy Socks

Alle anmeldelser

Happy Socks

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Happy Socks

Mikael Soederlindh og Viktor Tell havde en vision: de ønskede at sprede glæde ved at forvandle et hverdagstilbehør til et farverigt designerstykke. I 2008 var sokker bare sokker. Hvide, grå og sorte tekstilstykker, der ikke var nær så fashionable eller kreative, som de kunne blive. Men det var ved at ændre sig.

Happy Socks, en højkvalitetssok, der kombinerer unikkedesigns og håndværk. Komfortable og farverige værktøj til at sprede lykke var født. Dette koncept er nu sat i værk af det talentfulde kreative team hos Happy Socks.

I dag har Happy Socks nået 90 lande og alle kontinenter. Med konceptbutikker over hele verden, fra LA til Tokyo, kan Happy Socks findes i over 10.000 topbutikker.

Bæredygtighed
Happy Socks's mission om at bringe lykke og farve til hvert hjørne af verden er ikke bæredygtig, hvis de ikke er det. De er forpligtet til at gøre deres planet til et lykkeligere sted for alle ved at stræbe efter at reducere deres miljømæssige fodaftryk et skridt ad gangen.

De ved, at deres vision om at bringe lykke og farve til hvert hjørne af verden ikke er bæredygtig, hvis de ikke er det. De er forpligtet til at gøre deres planet til et lykkeligere sted for alle ved at stræbe efter at blive den mest ansvarlige version af os selv.

En god måde at være miljøvenlig på er at forlænge levetiden på dit vasketøj. Mærket angiver den højeste temperatur, du skal bruge, men de fleste vaskemidler og moderne vaskemaskiner vil rense dit tøj lige så godt ved lavere temperaturer. Brug af for meget vaskemiddel vil ikke resultere i renere sokker, men det vil unødigt skade miljøet. Fjern skyllemiddel og hæng dine sokker til tørre i stedet for at tørretumble dem. De vil vare længere, og det vil Moder Jord også.

Selvom Happy Socks ikke ejer nogen af ​​de fabrikker, der laver deres produkter, betyder det ikke, at de ikke er ansvarlige for, hvordan de fungerer. Happy Socks - Happy People: fra medarbejderne på hovedkontoret i Sverige, til medarbejderne bag kulisserne i produktionen, til kunderne i hele verden. For at sikre dette samarbejder de kun med leverandører, der accepterer at underskrive vores adfærdskodeks. Denne adfærdskodeks er en præcisering af deres krav til miljømæssig og social retfærdighed.

Hvad er din returret?
Du har 30 dage (fra leveringsdatoen) til at returnere produkter købt fra Happysocks. På grund af vigtigheden af ​​hygiejnisk håndtering af masker, tager vi ikke imod returnering af deres ansigtsmasker. Varer købt i deres onlinebutik kan ikke returneres til en detail- eller konceptbutik. Alle varer skal være ubrugte og med etiketter intakte.

Bemærk venligst, at de ikke tilbyder gratis returnering. Brug venligst et fragtfirma efter eget valg til at returnere dine varer. Happy Socks ved, at gratis afkast har fordele, men de har også deres ulemper. De er nødt til at beskytte deres planet, og overdreven skibsfart har en negativ indvirkning på miljøet.

Din returnering vil blive behandlet inden for 21 hverdage fra den dag, de modtager din pakke. Du vil derefter modtage en e-mail, der informerer dig om at forvente din tilbagebetaling inden for 1-3 bankdage. Bemærk venligst, at du ikke får refunderet de oprindelige forsendelsesomkostninger.

Enhver tilbagebetaling, de foretager, vil blive refunderet til den betalingsmetode, du brugte til at afgive din ordre.

Hvis du gerne vil bytte din vare til en anden farve eller størrelse, bedes du afgive en ny ordre for at spare lagerbeholdning og returnere din uønskede vare.

Happy Socks er ikke ansvarlige for varer tabt under returforsendelse.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Happy Socks?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.