Harman Kardon

Alle anmeldelser

Harman Kardon

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hans F.
Jeg havde flere problemer med et produkt af deres i løbet af det sidste år. Men at lægge de tekniske problemer til side. Kundeserviceteamet har virkelig gjort en indsats for at imødekomme mine beho...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig service

  Jeg havde flere problemer med et produkt af deres i løbet af det sidste år. Men at lægge de tekniske problemer til side. Kundeserviceteamet har virkelig gjort en indsats for at imødekomme mine behov og udskifte mit produkt to gange. Det er derfor, jeg betalte præmien, fordi jeg forventede, at denne form for service ville komme med. Godt klaret.

  Højttalere af meget høj kvalitet. Jeg har dem på min Audi og til hjemmeunderholdning, og jeg svor, der er ingen bedre højttalere end disse. JBL er naturligvis en del af Harman. Jeg købte en JBL Flip 4 Bluetooth-højttaler via JBL's internetside, og den kom fra Harman. Jeg kan kun sige: top produkt, jeg er meget tilfreds med det, og hurtig levering.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Harman Kardon

Vi er omgivet af lyd. Det er den musik, vi lytter til, det er vores telefoner, vi har med på farten, og det er gennem vores fjernsyn. Før i tiden havde ethvert hjem med respekt for sig selv et stort anlæg. Det startede med plader, så kom båndet, og cd'ere fik vi også. Derefter blev lyden digital, og den er i dag noget, mange af os streamer. Måske kombineret med plader, for der er noget over den kvalitet og den symbolik, der er i en LP.

Om Harman Kardon
Der er rigtig mange, der går op i, at lyden hjemme hos dem selv skal være helt i top, og heraf er der mange, der går op i, at lyden skal pakkes smukt ind og generelt passe til resten af deres stil og indretning. De to ting kan heldigvis nemt forenes, for det har Harman Kardon sørget for- Her finder du små og diskrete højtalere, der er koblet op til dine enheder gennem bluetooth. De er diskrete og meget enkle, og de passer derfor perfekt til den skandinaviske stil. Og til trods for, at de er så langt fra jordskælvshøjtalere, som de kommer, så er lyden noget helt særligt i alle deres produkter.

Services hos Harman Kardon
Du kan få en højtaler, der kan stå i vinduet eller på en hylde, og som bare ligner et stykke kunst. Men den lyd, der kan komme ud af noget så smukt, er meget overbevisende. Vælger du at købe direkte på Harman Kardons hjemmeside, så er der mange fordele. En af dem er, at du får gratis levering, uanset hvad du bestiller. En anden er, at der er livstidssupport, så nu og for evigt kan du få hjælp, hvis der er noget, du har brug for. Og så er der 30 dages returret. Måske var det ikke ige det, du kiggede efter, måske vil du have noget andet i stedet.

Kundeservice og klager
Du kan nemt følge dine ordrer, og du kan finde mange oplysninger på hjemmesiden, der har sin egen søgefunktion. Det gør det nemt at få et overblik, men du kan selvfølgelig også nemt få fat på en ansat, hvis der er noget konkret, du gerne vil spørge om. Du kan ringe, chatte eller sende en mail. Alle henvendelser besvares hurtigt, så metoden er op til dig. Og der er intet til hinder for, at I skifter platform undervejs, hvis det skulle være nødvendigt. Du kan selvfølgelig også spørge om lige det, du har lyst til eller brug for at vide mere om.

Anmeldelse af Harman Kardon
Har du handlet direkte hos Harman Kardon og købt et af deres produkter til hjemmet, fritiden, sommerhuset eller arbejdet, så kan du fortælle om din oplevelse her. Levede lyden op til hypen? Var leveringen hurtig og effektiv, var deres support hjælpsomme og dygtige? Alt det og mere til kan du fortælle om her, så andre kan få glæde af dine oplevelser, særligt hvis de selv overvejer at handle deres lyd i smukt og moderne design hos Harman Kardon.