DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Harman Kardon

  Vi er omgivet af lyd. Det er den musik, vi lytter til, det er vores telefoner, vi har med på farten, og det er gennem vores fjernsyn. Før i tiden havde ethvert hjem med respekt for sig selv et stort anlæg. Det startede med plader, så kom båndet, og cd'ere fik vi også. Derefter blev lyden digital, og den er i dag noget, mange af os streamer. Måske kombineret med plader, for der er noget over den kvalitet og den symbolik, der er i en LP.

  Om Harman Kardon

  Der er rigtig mange, der går op i, at lyden hjemme hos dem selv skal være helt i top, og heraf er der mange, der går op i, at lyden skal pakkes smukt ind og generelt passe til resten af deres stil og indretning. De to ting kan heldigvis nemt forenes, for det har Harman Kardon sørget for- Her finder du små og diskrete højtalere, der er koblet op til dine enheder gennem bluetooth. De er diskrete og meget enkle, og de passer derfor perfekt til den skandinaviske stil. Og til trods for, at de er så langt fra jordskælvshøjtalere, som de kommer, så er lyden noget helt særligt i alle deres produkter.

  Harmon Kardon Onyx Studio 5 - REVIEW

  Services hos Harman Kardon

  Du kan få en højtaler, der kan stå i vinduet eller på en hylde, og som bare ligner et stykke kunst. Men den lyd, der kan komme ud af noget så smukt, er meget overbevisende. Vælger du at købe direkte på Harman Kardons hjemmeside, så er der mange fordele. En af dem er, at du får gratis levering, uanset hvad du bestiller. En anden er, at der er livstidssupport, så nu og for evigt kan du få hjælp, hvis der er noget, du har brug for. Og så er der 30 dages returret. Måske var det ikke ige det, du kiggede efter, måske vil du have noget andet i stedet.

  Kundeservice og klager

  Du kan nemt følge dine ordrer, og du kan finde mange oplysninger på hjemmesiden, der har sin egen søgefunktion. Det gør det nemt at få et overblik, men du kan selvfølgelig også nemt få fat på en ansat, hvis der er noget konkret, du gerne vil spørge om. Du kan ringe, chatte eller sende en mail. Alle henvendelser besvares hurtigt, så metoden er op til dig. Og der er intet til hinder for, at I skifter platform undervejs, hvis det skulle være nødvendigt. Du kan selvfølgelig også spørge om lige det, du har lyst til eller brug for at vide mere om.

  Anmeldelse af Harman Kardon

  Har du handlet direkte hos Harman Kardon og købt et af deres produkter til hjemmet, fritiden, sommerhuset eller arbejdet, så kan du fortælle om din oplevelse her. Levede lyden op til hypen? Var leveringen hurtig og effektiv, var deres support hjælpsomme og dygtige? Alt det og mere til kan du fortælle om her, så andre kan få glæde af dine oplevelser, særligt hvis de selv overvejer at handle deres lyd i smukt og moderne design hos Harman Kardon.

  Harman Kardon
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Harman Kardon

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Harman Kardon et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Harman Kardon I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Harman Kardon?

  Harman Kardon er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Harman Kardon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.