Harvey Nichols

Alle anmeldelser

Harvey Nichols

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Harvey Nichols

I 1831 åbnede Benjamin Harvey en linnedbutik i et rækkehus på hjørnet af Knightsbridge og Sloane Street i London.

I 1835 udvidede virksomheden til nr. 8 ved siden af og udvidede i de følgende år til andre huse. I 1841 hyrede Benjamin James Nichols fra Oxfordshire. I 1845 blev Nichols forfremmet til ledelse og i 1848 giftede han sig med Harveys niece Anne Beale. I mellemtiden, i 1847, blev Harveys søn og arving Benjamin Charles født.

Benjamin Harvey døde i 1850 og overlod virksomheden til sin kone Anne, som gik i partnerskab med James Nichols og dannede Harvey Nichols & Co.

Et etableret mærke
Siden Harvey Nichols åbnede i Knightsbridge i 1831, har virksomheden været førende inden for indkøb af de mest eftertragtede og innovative designermærker. Harvey Nichols, der er anerkendt som Storbritanniens førende luksusmodeforhandler, er internationalt kendt for sine ekspertudvalgte mode- og skønhedskollektioner, premium mad- og vinudbud og prisvindende restauranter.

Harvey Nichols har syv butikker i Storbritannien og Irland, herunder fem store-format-butikker i London, Edinburgh, Birmingham, Leeds og Manchester og to små-format-butikker i Bristol og Dublin. I november 2012 åbnede Beauty Bazaar, Harvey Nichols, en konceptskønhedsbutik, i Liverpool.

Alle de britiske butikker har luksusmarkeder og restauranter, caféer eller brasserier. Harvey Nichols ejer og driver også OXO Tower restaurant, bar og brasserie på South Bank i London.

International tilstedeværelse
Der er også seks store formatbutikker i udlandet: en i Riyadh, en i Dubai, to i Hong Kong, en i Doha Festival City og en i Kuwait.

Harvey Nichols butikker tilbyder den ultimative modeoplevelse. Harvey Nichols betragtes som 'the place to be' og er den klub, du ikke behøver et medlemskab for at blive medlem af. Eksklusive, etablerede nichemærker står sammen med prisvenlige, hverdagskollektioner og tilbyder kunderne et must-have til hele deres garderobe - fra hverdag til ekstraordinær.

Harvey Nichols's stylister
Deres stylister er her for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og bekymringer, så din shoppingoplevelse hos os bliver så behagelig som muligt.

Som en eksklusiv og gratis service tilbyder deres stylister ekspertrådgivning om produktstørrelser og pasform, samt outfittips og trendinspiration. Deres stylister står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til international forsendelse, har spørgsmål til et produkt, ønsker gaveforslag eller vil vide, hvad du skal have på til en særlig lejlighed.

Alternativt kan du arrangere en ansigt-til-ansigt aftale eller virtuel session med et medlem af deres Personal Shopping-team ved at besøge vores dedikerede Personal Shopping-side.

Du kan kontakte teamet i deres respektive butikstider. Hvis du kontakter dem uden for disse åbningstider, vil de bestræbe dem på at svare hurtigst muligt den næste hverdag.

Bemærk venligst, at Harvey Nichols's returpolitik gælder for deres gratis returservice, som er adskilt fra og et alternativ til din ret til at annullere din ordre i henhold til Consumer Contract Regulations 2013. Denne ret er behandlet separat i deres Annulleringsafsnit.

Din erfaring er vigtig for os
Skriv en anmeldelse hvor du fortæller om din oplvelse med Harvey Nichols. Hvad var godt og hvad kunne forbedres? Vi glæder os til at læse og dele din

anmeldelse.