Hatshopping

Alle anmeldelser

Hatshopping

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

M
Martin O.
Meget medfølende og lydhør. Jeg var meget tilfreds med servicen Desuden var hatten smuk og sjov. Min kone bruger den også :D Fremragende. 100% anbefalet. Datoen for vores bryllup var planlagt...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak til Manuel

  Meget medfølende og lydhør. Jeg var meget tilfreds med servicen

  Desuden var hatten smuk og sjov. Min kone bruger den også :D

  Fremragende. 100% anbefalet. Datoen for vores bryllup var planlagt til 2020. På grund af pandemien har vi været nødt til at udsætte det 3 gange. Mit indskud var i 2019, og fra dengang og frem til i dag har vi altid været i kontakt med Manuel. I dag modtog vi endelig vores hatte, og vi elskede dem! Kommunikation, opmærksomhed og service i de sidste to år har været i top. Kvaliteten og designet af hattene har været præcis, hvad vi bad om! 100% anbefalet!
  Tak Manuel!!!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hatshopping

Hatshopping er forretningen, hvor du kan få alt i hatte. Her er hatte lige det, som de gør sig i, og tilføjet er der nogle enkelte andre former for tilbehør som handsker, ørevarmere eller halstørklæder i mange forskellige designs, så der er noget for enhver smag, om du er til den klassiske fedora eller til en mere moderne cap, så har hatteshopping alt det, som kunne tænkes at være på din ønskeliste.

Om Hatshopping
Hatshopping er lige den forretning, som dem, der elsker hatte handler i, for den klassiske beklædning som enhver mand og kvinde for nogle årtier siden ikke forlod huset uden, er hvad de dyrker, og de har alt i hovedbeklædning. Det er alt fra den klassiske bosalino eller fedora til en moderne cap eller beanie, som mange unge bruger i dag. De sikrer sig, at de er så velassorterede, at de kan sikre, at alle kan få lige det, som de har brug for, om det så er mænd kvinder eller børn, som man ønsker at købe hovedbeklædning til.
Forretningen har dog også andre ting som handsker, halstørklæder og ørevarmere, for det er jo tilbehøret, som giver elegancen, og der hører det ofte sammen med den rette hat.

Services hos Hatshopping
Hos Hatshopping får du vejledning og rådgivning ud over det store sortiment, som de har i hatte, huer og andet hovedbeklædning. Hatshopping kan sørge for, at du får lige det, som du leder efter, om det så er til sommer- eller vinterbrug, eller om det er til en fin fest. De har det hele og lidt til. Vil du have det bedste, så er det netop hos Hatshoppng du finder det, men det er også der, hvor du får kvalitet for pengene, og de har den bedste vejledning, så du er sikker på du får det, som du lige er på jagt efter, og som klæder dig.

Klager og kundeservice
Når du gerne vil have noget vejledning til køb af hat, så er kundeservice hos Hatshopping lige sagen. De står klar med gode råd, om du så skriver til dem eller du ringer. De er klar, og de er alle meget velbevandrede i deres sortiment, så du er i sikre hænder. Det samme gælder, når du skriver til dem, så er de klar til at hjælpe dig med både det positive og de negative opkald og e-mail, som kommer. Klager bliver behandlet lige så flot som de forespørgsler, der er på varerne, og alle som en får et hurtigt svar.

Bedømmelse af Hatshopping
Det er altid en god idé at undersøge den forretning, hvor du vil handle, og nu er der en god mulighed for at være med til at bedømme firmaer. Noget som mange andre kunder vil få stor glæde af, og noget som mange andre også vil gøre. Så hvis du er entusiastisk omkring de hatte og andet tilbehør, som du køber, så har du nu muligheden for at lade andre vide om den kvalitet, som du har købt, og hvordan andre kan finde hovedbeklædning i samme gode kvalitet.