HDcamp

Alle anmeldelser

HDcamp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

HDcamp

HD camp er en dansk webshop henvendt til alle camping- og naturelskere. De ønsker at gøre camping let og behageligt for dig. HD camp har et meget stort udvalg af telte og nødvendigt tilbehør til din campingtur. Uanset om du skal tilbringe en weekend med hele familien i naturen eller til et møde et sted i Danmark, så har de det udstyr, du skal bruge.

HDcamp har lagt særlig vægt på udstyr til motorcyklister, med fokus på letvægtsudstyr og hurtig opsætning. Savner du noget på deres hjemmeside eller har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte dem.

Betaling
Du kan betale med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay og American Express. Du kan også betale med ViaBill.

Sikkerhed
På HD camp kan du trygt bruge dit betalingskort. Betalingsporten er godkendt. Systemet bruger kun krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortdata mellem kunden og PBS.

Priser
Alle priser angivet i webshoppen moms er inklusiv 25% og i danske kroner. Der tages forbehold i tilfælde af force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger.

Returpolitik
Når du handler på HD camp, har du 14 dages fortrydelses- og returret fra den dag du modtager dine varer, for alle ubrugte og originalt emballerede varer, der ikke er forringet i værdi. Hvis varen er forringet eller ikke længere er i original emballage, vil varens værdi blive opkrævet efter værdiansættelsen, dog med minimum 20 % af varens pris.

Du vil blive refunderet for alle varer, der er ubrugte, i deres originale emballage og i samme stand og mængde, som du modtog dem, dvs. ikke forringet i værdi. De returnerede varer skal pakkes som du har modtaget dem, så risikoen for at de bliver beskadiget under transporten er så lav som muligt.

Penge til genanvendelig emballage vil ikke blive refunderet, og heller ikke penge til forsendelse. Hvis du har bestilt en vare, som du senere beslutter dig for ikke at modtage, vil du blive opkrævet for fragt. Der kræves et depositum på 50 % af den vejledende udsalgspris på bestillingstidspunktet.

Der er heller ingen returpolitik for specialordrer, ingen returpolitik for varer købt på Black Friday og for nedsatte tilbud, men der kan udstedes en kredit. De forbeholder os retten til at foretage uanmeldte produktændringer.

Forkerte varer
Hvis HDcamp ved et uheld har sendt dig en forkert vare i forhold til ordren, kan du returnere den. Efter at de har modtaget den forkerte vare, sender de dig den korrekte vare gratis og refunderer også returfragtomkostningen. Hvis du sender den forkerte vare sammen med andre returnerede varer (som ikke er sendt forkert), refunderes fragtomkostningerne ikke.

Tak fordi du læste om HDcamp
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad HDcamp kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.