Health cabin

Alle anmeldelser

Health cabin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fillip R.
Hej, jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed til alle medarbejdere på siden. Min pakke ankom og passerede tolden med succes! På trods af at jeg stillede mange spørgsmål til støtte (for først...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mange tak

  Hej, jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed til alle medarbejdere på siden. Min pakke ankom og passerede tolden med succes! På trods af at jeg stillede mange spørgsmål til støtte (for første gang bestilte jeg gennem tredjeparter og ikke meget populære websteder for mit land), besvarede personalet spørgsmålene korrekt og var ekstremt høflige, hjalp og tilbød muligheder i tilfælde af problemer med tolden! Pakken var pakket perfekt, og sælgeren tog sig godt af sin sikkerhed. Generelt tak, begyndende fra sælgeren, slutter med supporttjenesten, for jeres arbejde.

  Let at bruge siden og en bred vifte af vapes. Desuden er kvaliteten af produktet fremragende. Forsendelse og levering er som et lyn! Jeg vil anbefale det!


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Health cabin

Tobaksindustrien har ændret sig væsentligt i løbet af det seneste årti, både i Danmark og på globalt plan. Elektroniske cigaretter har vundet større og større markedsandel på det danske cigaretmarked og især den yngre del af befolkning har adopteret nye rygevaner, hvor de i stigende grad foretrækker vapes og e-cigaretter, fremfor traditionelle cigaretter. Der findes mange forhandlere af denne type nikotin produkter online, både danske og udenlandske, og det anbefales altid at man undersøger både forhandleren og deres varer grundigt, før man begynder at bruge deres produkter. Til hjælp med dette kan man med fordel anvende kundeanmeldelser fra andre danskere, der allerede benytter produkterne. Nedenfor kan man læse anmeldelser omkring Healthcabin, for at se hvad andre kunder har oplevet, når de har handlet hos denne virksomhed og benyttet deres produkter.

Om Healthcabin
Virksomheden Healthcabin ejer og driver en netbutik, der er specialiseret indenfor salg af e-cigaretter, vape produkter og tilbehør dertil. Virksomheden har været aktiv siden 2009 og har i dag registreret virksomhedsadresse i Kina, beliggende på Room 909 West Coastal International Building, BAO'AN, 518000, Shenzhen. Healthcabin sælger produkter til kunder over hele verden og har varehuse i forskellige regioner, herunder Europa, Rusland og USA, samt andre. 

Produkter og Services hos Healthcabin
Gennem Healthcabins netbutik, kan man købe vaping produkter, såsom væske i forskellige smagsvarianter, vaping apparater, e-cigaretter, samt meget andet. Virksomheden forhandler mere end 100 forskellige mærker såsom Kumiho, Dovpo, Smok, Voopoo m.fl. Kunder fra hele verden kan købe varer på Healthcabins hjemmeside, der understøtter både engelsk og kinesisk, samt en lang række forskellige valutaer, såsom Amerikanske Dollars, Euro og Brittiske Pund. Man kan både handle som privatperson, eller som virksomhed, hvor man yderligere har mulighed for at skrive sig op som engros partner og få produkterne til engros priser.

Ønsker man at handle på denne hjemmeside, så kan man anvende følgende betalingsmuligheder: Mastercard, Western Union og Bank Wire. Man kan oprette en kundekonto hos Healthcabin, via deres netbutik, således at man kan gemme sine personlige oplysninger og betalingsinformationer, og på den måde hurtigere gennemføre fremtidige ordrer. Derudover kan man holde overblik over sine bestillinger, returneringer og meget andet, gennem sin kundekonto.

Virksomheden tilbyder 3 forskellige forsendelsesmetoder: anbefalet luftpost, ekspresforsendelse og dedikeret levering. De forskellige leveringsmuligheder koster ikke det samme og vil have forskellige leveringsvinduer tilknyttet. Healthcabin oplyser, at levering af deres vape produkter til Europa fra et af deres lokale lagre, normalt vil tage mellem 2 og 30 forretningsdage, afhængigt af hvilken forsendelsesmetode og hvilke produkter man har bestilt. Da ordrer i nogle tilfælde sendes fra Kina, kan der pålægges afgifter på varer i henhold til dansk lovgivning. Healthcabin er ikke ansvarlig for en eventuel afgift, der opkræves på produkter og man skal derfor selv betale disse, i tilfælde hvor det er relevant. 

Komplimenter, Klager og Tips til Healthcabin
Hvordan kan man bedst sikre sig mod dårlig kvalitet og lange leveringstider, når man handler hos en online butik, man ikke før har shoppet hos? I den forbindelse finder mange værdi i brugeranmeldelser fra andre handlende, da man derigennem kan lære mere om de respektive forhandlere, før man bestiller varer hos dem. Derfor kan en kundeanmeldelse fra dig, hvis du har erfaringer med Healthcabin, hjælpe andre der er igang med at beslutte, om de bør købe vapes eller e-cigaretter hos denne virksomhed.