Heart of Bone

Alle anmeldelser

Heart of Bone

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Heart of Bone

Inspireret af mørke, født af ild og bestemt til et mindre almindeligt liv. Heart of Bone skaber statementsmykker, der er lige så dristige og autentiske, som du er. Du genkender måske deres originale og dristige smykkedesign fra nogle af de mest ekstraordinære modedesignere, interessante personligheder, inspirerende karakterer og loyale kunder på planeten, herunder Billie Eilish, Miley Cyrus, Paris Hilton, Janet Jackson, Lil Nas X, Michelle Visage, Daphne Guinness, Dita Van Tesse, Jean Paul Gaultier, Billy Idol, Slash, Poppy, Ghostemane, bandet Ghost, Courtney Love, Rick Owens, Marc Jacobs og den afdøde og store Karl Lagerfeld selv, der ikonisk bar sit eget Heart of Bone-design Karl Portræt kranie ring.

Et kønsneutralt brand
De er et kønsneutralt brand, der er stolt af at fremme individualitet og inklusivitet. Heart of Bone blev grundlagt i Melbourne, Australien i 2013 af kunstneren og kreative direktør Emma Addams, hvis rock 'n' roll stil, grove livsstil, hårde arbejdsmoral og ihærdige og rebelske attitude hurtigt og fast gjorde Heart of Bone-mærket til et ikonisk globalt sensation. Heart of Bones limited edition-kollektioner, ikonisk hverdagstøj, skræddersyedeengangssmykker og en række eksklusive samarbejder, herunder den seneste limited edition-kollektion med rockbandet AC/DC, gør Heart of Bone til et af de mest spændende og individuelle brands i forretning.

Heart of Bone er lavet til maverickerne, flyttemændene, shakerne og skaberne. Heart of Bone har en mørk kant, en rebelsk ånd og en nul-fuck-attitude at matche.

De fortsætter med at blive inspireret af de dårligt tilpassede, frie ånder og de individer, der udgør det fantastiske og loyale globale Heart of Bone-fællesskab. De trives med det hurtige tempo af rå energi og kreativt kaos, de elsker det, de laver, og de lever for at gøre det godt.

Tak fordi du er her og støtter Heart of Bone i at gøre tingene på deres måde. De kunne ikke gøre noget af det, de gør uden din støtte, og helvede ved, at de er alt for skøre til at være ansættelige, så de håber seriøst, at du bliver ved! De vil blive ved med at servere den skøre skat, så længe du lader os det, så tak fordi du er en del af vores rejse og vores fantastiske fællesskab!

Studie/værksted
Heart of Bone ville elske at have dig til at besøge deres fantastiske studie/værksted for selv at opleve den ofte kreativt kaotiske, men altid autentiske og inspirerende oplevelse, som er den sande essens af vores forretning. Det er her i deres atelier, værksted og designrum, at alt design, udskæring og polering er udført. Det er en ret fed ting at se vores grundlægger og kreative direktør Emma Addams skære og forme sig gennem de mange skøre opgaver og inspirationer, der udgør standardmatrixen af ​​rod fra stakke af voks, genstande og eksperimenter på hendes skrivebord. Der er altid en række skøre voksmodeller skabt fra bunden ved hjælp af en blanding af traditionelle udskæringsteknikker og hendes egne skæve, selvlærte tricks og uforudsigelige, innovative metoder.

Emma elsker at møde nye kunder og nyder at chatte, mens hun skærer. Så næste gang du besøger os på Heart of Bone's, så spørg venligst en af ​​vores venlige medarbejdere, om hun er ledig. Det er virkelig meget fedt at se hendes arbejde. Det er heller ikke ualmindeligt, at en besøgende eller couture-kunde kommer ind til en indledende konsultation om en ordre eller tilpasning og ender med at blive i timevis for at snakke, fortælle historier og ender med at skabe et magisk design sammen. Vores kunder kommer til os fra hele verden og fortæller os ofte, at de ikke vidste, at alt, hvad de laver, er håndskåret i huset. Så du kan forestille dig, hvor spændende det er, når de opdager, at det, de troede var et hurtigt besøg i en butik, de havde set på Instagram osv., faktisk var en af ​​de mest inspirerende og spændende oplevelser, de nogensinde har haft! Jamen, det er i hvert fald hvad de ofte fortæller os. Det tager de gerne som et kæmpe kompliment.

En helt særlig tak til vores vidunderlige, loyale kunder for deres støtte og for at holde Emma på tæerne med alle jeres vidunderlige, fancy ideer og konstante kundekreds.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Heart of Bone?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.