HelloPrint

Alle anmeldelser

HelloPrint

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Rasmus F.
Jeg har brugt Helloprint et par gange nu, og det har altid været en fornøjelse! Hjemmesiden er utrolig brugervenlig, tilføjelsen til at arbejde på canva gennem siden og de super venlige og informat...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak for god service

  Jeg har brugt Helloprint et par gange nu, og det har altid været en fornøjelse! Hjemmesiden er utrolig brugervenlig, tilføjelsen til at arbejde på canva gennem siden og de super venlige og informative kundeservicemedarbejdere gør det hele 100% stressfrit! Superhurtig og fremragende kvalitet! Jeg bestilte totebags i bomuld med en meget detaljeret illustration. Det er bare smukt, selve produktet og printet også. Prisen er også meget rimelig. Jeg er super tilfreds!

  Jeg stillede en masse spørgsmål, og de blev alle besvaret i god tid, og alle løste mine problemer.

  Helloprint tilbyder en meget tæt personlig supportservice. De er meget modtagelige og lydhøre. Kvaliteten af deres produkter er fejlfri. De løser også problemer følsomt og hurtigt. Meget imponeret.


Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Wish Wholesale

Wish Wholesale

1 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, er det nok tilgængeligt online. Der er mange netbutikker online som der sælger mange produkter. Her er der...

HelloPrint

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder dig. Det er ikke altid så let at få navnet derud, men så er det jo godt, at der er firmaer som HelloPrint, for de kan sikre dit firmanavn, dit logo eller endda dit ansigt, hvis det er det, som sælger firmaet. HelloPrint er et firma, som sikrer, du kan få dit print på kopper, bordskånere, trøjer, eller noget helt 4., som du kan bruge til at promovere dit firma eller den sag, som du kæmper for.

Om HelloPrint
For 15 år siden startede HelloPrint som et ganske almindeligt printfirma. Siden har de udviklet sig til at være en af de store spillere på markedet for print af al slags, og det ser bestemt ikke ud til de har tænkt sig at sætte farten ned. De har i dag teknologien til at printe på næsten alle materialer, og der er kommet nye muligheder til, så derfor tilbyder de f.eks. nu også mundbind med print, så du let kan få dit logo, firmnavn eller måske et billede ud til dem, som ser det og måske endda få ekstra vind i sejlene under denne virus.

Services hos HelloPrint
Hos HelloPrint får du lige nøjagtig det, som deres firmanavn angiver. Du får printet ting på mange forskellige overflader, og det er alt fra de meget formelle visitkort til tekrus med logoer eller firmanavne på over lightere til t-shirts. Det er næsten alt, som de kan sætte dit navn, logo eller noget tredje på, og kigger du på deres hjemmeside, så nævner de, at du kan få det på over 50 forskellige emner, men det er sikkert, at de kan finde en løsning for dig, hvis du spørger om print på noget, som de ikke har prøvet før, for de står altid klar til at tage imod en udfordring.

Klager og kundeservice
Hvis du står med enten en klage eller en forespørgsel, så er det meget let at komme i kontakt med HelloPrint, for på deres hjemmeside er der ikke kun mail og telefonnumre, der er også en chatfunktion, som hurtigt giver dig alle de svar, som du gerne vil have. Du kan ringe eller skrive til dem, det er den samme gode service, du får, lige meget hvilken metode du bruger, eneste er, at mail tager lidt længere tid. Om det er en klage eller en forespørgsel er for HelloPrint lige meget. Det er den gode service og de kompetente medarbejdere, som hjælper dig gennem forløbet.

Anmeldelse af HelloPrint
Der er nok ikke mange, som i dag ikke tjekker firmaer, de overvejer at handle med online, og der er mange, som giver sig i kast med at bedømme firmaerne. Der er nu kommet en ny side, hvor det også er muligt at bedømme firmaer, men denne side giver dig en mulighed for at give en mere konstruktiv og objektiv bedømmelse og samtidig give dig en chance for at være en af dem, som kommende forbrugere læner sig op ad, når de i fremtiden skal vælge det firma, som de gerne vil handle med.