DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser HelloPrint

  Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder dig. Det er ikke altid så let at få navnet derud, men så er det jo godt, at der er firmaer som HelloPrint, for de kan sikre dit firmanavn, dit logo eller endda dit ansigt, hvis det er det, som sælger firmaet. HelloPrint er et firma, som sikrer, du kan få dit print på kopper, bordskånere, trøjer, eller noget helt 4., som du kan bruge til at promovere dit firma eller den sag, som du kæmper for.

  Om HelloPrint

  For 15 år siden startede HelloPrint som et ganske almindeligt printfirma. Siden har de udviklet sig til at være en af de store spillere på markedet for print af al slags, og det ser bestemt ikke ud til de har tænkt sig at sætte farten ned. De har i dag teknologien til at printe på næsten alle materialer, og der er kommet nye muligheder til, så derfor tilbyder de f.eks. nu også mundbind med print, så du let kan få dit logo, firmnavn eller måske et billede ud til dem, som ser det og måske endda få ekstra vind i sejlene under denne virus.

  Susy Grundahls tips til kvindelige iværksættere

  Services hos HelloPrint

  Hos HelloPrint får du lige nøjagtig det, som deres firmanavn angiver. Du får printet ting på mange forskellige overflader, og det er alt fra de meget formelle visitkort til tekrus med logoer eller firmanavne på over lightere til t-shirts. Det er næsten alt, som de kan sætte dit navn, logo eller noget tredje på, og kigger du på deres hjemmeside, så nævner de, at du kan få det på over 50 forskellige emner, men det er sikkert, at de kan finde en løsning for dig, hvis du spørger om print på noget, som de ikke har prøvet før, for de står altid klar til at tage imod en udfordring.

  Klager og kundeservice

  Hvis du står med enten en klage eller en forespørgsel, så er det meget let at komme i kontakt med HelloPrint, for på deres hjemmeside er der ikke kun mail og telefonnumre, der er også en chatfunktion, som hurtigt giver dig alle de svar, som du gerne vil have. Du kan ringe eller skrive til dem, det er den samme gode service, du får, lige meget hvilken metode du bruger, eneste er, at mail tager lidt længere tid. Om det er en klage eller en forespørgsel er for HelloPrint lige meget. Det er den gode service og de kompetente medarbejdere, som hjælper dig gennem forløbet.

  Anmeldelse af HelloPrint

  Der er nok ikke mange, som i dag ikke tjekker firmaer, de overvejer at handle med online, og der er mange, som giver sig i kast med at bedømme firmaerne. Der er nu kommet en ny side, hvor det også er muligt at bedømme firmaer, men denne side giver dig en mulighed for at give en mere konstruktiv og objektiv bedømmelse og samtidig give dig en chance for at være en af dem, som kommende forbrugere læner sig op ad, når de i fremtiden skal vælge det firma, som de gerne vil handle med.

  HelloPrint
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om HelloPrint

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er HelloPrint et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af HelloPrint I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette HelloPrint?

  HelloPrint er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Fanartikler, Multimedia & Abonnementer, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloPrint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.